Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

spanje, raziskava Svet24.si

Sanje pod nadzorom

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Kanyne West, Harry in P Odkrito.si

Harry v pedofilski mreži P. Diddyja??!!

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

Melania je sijala od veselja

kl, 24.11.2020 10:00:56

Medtem ko njen mož kot trmast otrok vztraja pri ponovnem štetju glasovnic in po twitterju še vedno kriči, da je zmagal na volitvah, se Melania Trump že pripravlja na praznike.

Delite na:
Melania je sijala od veselja
Melania Trump je pričakala božično-novoletno jelko splet

Sama, brez običajnega spremstva moža in sina, ki sta bila v prejšnjih letih vedno navzoča ob dogovdku, je pričakala 5 metrov visoko jelko, ki so jo včeraj pripeljali v Belo hišo. "Sijala je od veselja," so zapisali v tamkajšnjih medijih ob ceremoniji, na kateri se je prva dama ZDA pojavila v javnosti prvič po volitvah.

Jelko, ki bo krasila rezidenco ameriške prve družine, so pripeljali iz Zahodne Virginije. Ena od običajnih zadolžitev prve dame ZDA je tudi tradicionalno božično-novoletno okraševanje Bele hiše in kot vedo povedati tisti, ki Melaniji pri tem pomagajo, je prva dama pri tem zelo natančna in kaže veliko mero dobrega okusa.

melania-trump, božična-jelka, bela-hiša
Melania Trump je pričakala božično-novoletno jelko
splet

Seveda si novinarji, ki so spremljali dogodek niso mogli kaj, da je ne bi povprašali tudi po tem, kako se počuti predsednik, ki se po volitvah v javnosti kaže le še ob nujnih priložnostih, vendar je bila Melanija kratka: "Vesel božič!" jim je zaklicala.

Prihod božično-novoletne jelke v Belo hišo je sicer tradicionalna ceremonija, pri kateri jelko na vozu pripeljeta dva clydestalska konja - gre za škotsko pasmo - medtem ko vojaška godba igra tradicionalne napeve.

Sicer se prva družina Združenih držav pripravlja še na en ameriški praznik, Dan zahvalnosti, ki ga bodo praznovali ta četrtek. Pričakovati je, da se bo Donald Trump le pojavil in tradicionalno pomislotil purana, še pišejo ameriški mediji.