Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

maja-ogorevc, delovna-akcija Njena.si

Skromna, a čista hiška doživlja pravljično ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Z NAKUPI V MERCATORJU DO ELEGANTNEGA IZGLEDA VAŠE MIZE

Oglasno sporočilo, 08.09.2020 11:40:17

Vsi poznamo občutek, ko se ob toplem poletnem večeru usedemo na teraso in se sprostimo ob kozarcu osvežujoče pijače. Ali pa ko se vsa družina zbere skupaj in ob družinskem kosilu uživamo v dobri družbi. Ta občutek pa je še bolj poseben, če izbrano pijačo pijemo iz lepega, elegantnega kozarca. Da bodo vaši večeri odslej še bolj prefinjeni in bo vaša miza ob posebnih priložnostih še bolj izpopolnjena, so v Mercatorju pripravili akcijo, v kateri lahko ob nakupih zbirate nalepke, ki vam prinašajo visoke popuste za elegantne kozarce vivo Villeroy & Boch.

Delite na:
Z NAKUPI V MERCATORJU DO ELEGANTNEGA IZGLEDA VAŠE MIZE
Vivo kozarci Mercator

Eleganca v kozarcu

Kozarci so po svoji funkciji enaki, a med njimi obstajajo velike razlike, saj ima vsaka pijača svoj idealen kozarec. Zato moramo biti pri pogrinjkih pozorni, kakšni kozarci se znajdejo na mizi, še posebej, ko gre za bolj slavnostne priložnosti. Vendar lepi kozarci okrasijo vsako mizo ob vsaki priložnosti, tudi ob družinskem kosilu.

S pecljem ali brez

Tako rekoč vsaka pijača zahteva svojo obliko kozarca. Vodo in brezalkoholne pijače običajno točimo v kozarce brez peclja s prostornino med dvema in tremi decilitri. Vina, penino, konjak in še katero pijačo pa se toči v kozarce s pecljem, pri čemer je naloga peclja v tem, da primemo za pecelj, in ne za čašo, saj se tako pijača ne segreva. Vendar ni potrebno, da imamo doma celo skladišče različnih kozarcev. Zadošča komplet kozarcev vivo Villeroy & Boch, ki se ponašajo s cenjeno kakovostjo in eleganco znamk Villeroy & Boch. Z njimi bo vaša miza tako zasijala v eleganci.

Z nalepkami si zagotovite visoke popuste

Z zbiranjem nalepk v Mercatorju ob običajnih nakupih si lahko kozarce vivo Villeroy & Boch privoščite z visokimi popusti. Komplet kozarcev vivo Villeroy & Boch vsebuje vrhunske kozarce za vino, penino, vodo in sokove ter žgane pijače, dekanter in ovitek za hlajenje vina.

Za vsakih 10 eur nakupa in za vsak izdelek z oznako Moje znamke in z oznako vivo Villeroy & Boch prejmete e-nalepko na svojo Pika kartico ali običajno nalepko. Vnaprej se pri blagajni odločite, katero vrsto nalepk boste zbirali. Za nakup enega izdelka vivo Villeroy & Boch s popustom je treba zbrati 5, 10 ali 20 nalepk. E-nalepke (na Pika kartici) ali običajne nalepke prejmete ob nakupu v vseh živilskih prodajalnah Mercator. Ob nakupu izbranega izdelka vivo Villeroy & Boch pri blagajni sporočite, katere nalepke zbirate, in ali jih želite unovčiti. E-nalepke ali običajne nalepke lahko zbirate do 31. 12. 2020, unovčite pa jih lahko do 9. 1. 2021. Več informacij o podeljevanju in zbiranju e-nalepk ali običajnih nalepk najdete na www.mercator.si.