ivana kovac 2 Odkrito.si

Ivana odvisna od mamil, zdaj z ljubko hčerkico

Cotswolds Svet24.si

Vsa resnica o njunem zakonskem življenju

samorog 2 Petisvet

Samorogi so ob nas, a ne kličite jih, kadar ...

vreme, ohladitev, dež Svet24.si

Velika vremenska sprememba: tako hitro se bo ...

Emi Nikočević Svet24.si

Takšna je druga plat menedžerja Bara

maja zupan miss 2017 Najstnica.si

VIDEO: Kako se pripraviti na lepotno tekmovanje?

moja bos Njena.si

Tragičen konec serije Moja boš, oboževalci ...

Kulinarika

SODELUJ NA NATEČAJU NAJ FALA KRUH 2018

Oglasno sporočilo, 05.09.2018 11:34:32

Si tudi ti mnenja, da je ravno domači kruh nekaj najboljšega, kar lahko zamesijo pridne roke? Verjameš, da pečeš odličen kruh?

Delite na:
SODELUJ NA NATEČAJU NAJ FALA KRUH 2018
Tekmujete lahko v kateri koli izmed treh kategorij: beli kruh, mešani kruh ali kruh iz posebnih mok in se potegujete za bogate nagrade. Fala

Potem te Fala Slonček vabi, da se udeležiš natečaja NAJ FALA KRUH 2018. Prijaviš se lahko do 17. septembra tako, da pošlješ recept svojega kruha ter svoje ime, priimek ter naslov/elektronski naslov na fala.sloncek@gmail.com, Facebook stran Fala Slonček ali po pošti na Fala Slonček, Obrtniška ulica 6f, 1370 Logatec. Vsi sodelujoči pa boste vabljeni, da svoj kruh prinesete tudi na ocenjevanje in na razstavo kruhov, ki bo v soboto, 22. septembra v Ljubljani. Tekmujete lahko v kateri koli izmed treh kategorij: beli kruh, mešani kruh ali kruh iz posebnih mok in se potegujete za bogate nagrade ter naziv NAJ FALA KRUH 2018. Več o natečaju najdete na www.kruhinpotica.com ali na Facebook strani Fala Slonček. Vabljeni k peki in sodelovanju, Fala Slonček že čaka vaše na vaše recepte!

naj_fala_kruh_logoC.png
Naj Fala kruh
Fala