Manca Špik Dobra karma

Manca Špik s hčerko preseljena na povsem ...

Vesna Šošterič (2) Svet24.si

Razvpita resničnostna zvezdnica išče moškega

HUAWEI_P40_0021 Svet24.si

Pet razlogov, zakaj izbrati Huawei P40 lite

Dejan Židan in Tanja Fajon Svet24.si

Židan ob odstopu: "Prišel je čas, da slovensko ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Razkrivamo poti provizij za TEŠ6

Soraja 2 Odkrito.si

Torbica za 3.000 evrov in še kaj!

Mijo Matić Njena.si

Takole po karanteni uživa sanjski Mijo

SAMOOSKRBA privedla do rekorda v spletni prodaji

PR, 27.03.2020 11:00:32

V Semenarni Ljubljana v zadnjih dneh beležijo rekordno število spletnih naročil. V njihovi spletni trgovini ponujajo slovenske in avtohtone sadike Semenarne Ljubljana, semena vrtnin domačih in tujih sort kot širok nabor substratov in gnojil, vse za bogat vrt in domač pridelek. Prodajni indeksi so v mesecu marcu že presegli magično številko 1.000 kar kaže na nove nakupovalne navade in povečanje zanimanja za domačo samooskrbo.

Delite na:
SAMOOSKRBA privedla do rekorda v spletni prodaji
SAMOOSKRBA privedla do rekorda v spletni prodaji Semenarna Ljubljana .semenarna

V teh dneh, ko se soočamo z izrednimi ukrepi o omejevanju gibanja in zapiranju trgovin, se je odnos do samooskrbe še dodatno okrepil. Zato ima Semenarna Ljubljana tudi v tem času odprte svoje vrtne centre Kalia po vsej Sloveniji. Delovni čas je sicer prilagojen trenutni situaciji in na prvem mestu skrbijo za preventivne varnostne ukrepe.

V okviru prodajnega programa nemoteno zagotavljajo široko izbiro semen in sadik vrtnin, zelišč, česna in čebulčka, zemlje za vrt, vsa potrebna gnojila in ostale pripomočke za uspešno pridelavo hrane ter hrane za hišne ljubljenčke. Prav tako zagotavljajo vse potrebno za nemoteno delo naših kmetov.

Trenutna situacija pa je bliskovito pospešila spletne nakupe, saj so v spletni trgovini KALIA v 4 dneh presegli celoletno prodajo lanskega leta. Kupci se največkrat odločajo za nakup sadik in substratov ter semen.

Semenarna Ljubljana uspešno posluje že 114 let v semenarski branži in je edina semenarska hiša v Sloveniji, ki ima lastno pridelavo semen in se ukvarja z vzdrževalno selekcijo. Prevzema odgovornost do vzdrževanja večine domačih in udomačenih sort, ki bi se sicer ob zasičenosti trga in globalizaciji izgubile.

Seme je namreč vir življenja in hrane.