Tanja Ribič Dobra karma

Tanjo Ribič v njeni igralski karieri podpirajo ...

horoskop_zodiak-astrologija Svet24.si

Horoskop za četrtek, 24. septembra

ales ernecl yt2 Reporter.si

Kako kolumnist spletnega medija SDS razlaga ...

Lidija Jerkič ZSSS Svet24.si

Zveza proti večini Simičevih predlogov: ...

20200923-01026932 Necenzurirano

Iz naših žepov v žep ministra Vizjaka

presaditev organov Odkrito.si

Darovanje organov je "dejanje srca"

Josip Drabik Njena.si

Ljubezen po domače: Tudi Josip ni neznanec malih ...

Rebrca z zeliščnim likerjem

Tina Lucu, 13.09.2020 12:18:42

★★★ REVIJA LIZA/MAJA★★★

Delite na:
Rebrca z zeliščnim likerjem
rebrca profimedia

Za 4 osebe potrebujete:

pol čebule

50 g prekajene slanine

1 žlico olja

50 g medu

125 ml zeliščnega likerja

1 rdeč čili

250 ml paradižnikovega kečapa

sol

1 kg rebrc

1 Čebulo in slanino zrežite na drobne kocke. Oboje popecite na olju. Dodajte med in liker in vse skupaj malce povrite. Očistite čili in ga drobno sesekljajte. Skupaj s kečapom ga dodajte omaki, jo malce povrite in začinite s soljo.

2 Rebra oplaknite in jih obrišite. Premažite jih s pripravljeno mešanico in jih marinirajte približno 4 ure. Na žaru jih pecite približno 30 minut in jih med peko nekajkrat obrnite.

Čas priprave: približno 45 minut + mariniranje 4 ure.

Na osebo približno 680 kcal, beljakovine: 45 g, maščobe: 35 g, ogljikovi hidrati: 30 g.