ivana kovac 2 Odkrito.si

Ivana odvisna od mamil, zdaj z ljubko hčerkico

Cotswolds Svet24.si

Vsa resnica o njunem zakonskem življenju

samorog 2 Petisvet

Samorogi so ob nas, a ne kličite jih, kadar ...

vreme, ohladitev, dež Svet24.si

Velika vremenska sprememba: tako hitro se bo ...

Emi Nikočević Svet24.si

Takšna je druga plat menedžerja Bara

maja zupan miss 2017 Najstnica.si

VIDEO: Kako se pripraviti na lepotno tekmovanje?

moja bos Njena.si

Tragičen konec serije Moja boš, oboževalci ...

Kulinarika

Pripravite slastne zelenjavne rezance v omaki!

M. S., Maja, 14.09.2018 16:01:42

Kosilo v službi ali zgodnja večerja doma, pripravljena iz kakovostnih sestavin, je zagotovo naložba v naše zdravje. Zato je dobro dan začeti z zajtrkom, si vzeti odmor za kosilo in ob koncu dneva sesti k večerji.

Delite na:
Pripravite slastne zelenjavne rezance v omaki!
Zelenjavni rezanci Revija Maja

Zelenjavni rezanci v omaki

Sestavine za 2 osebi:
1 čebula
1 strok česna
250 g šampinjonov
2 bučki
2 večja korenčka
50 g mlade špinače
125 g češnjevega paradižnika
4 žličke olja
250 ml smetane za kuhanje
sol, poper

Preberite tudi: Skutna pita z zelišči in zelenjavo. Kliknite TUKAJ!

Priprava:

1. Čebulo in česen olupimo. Čebulo sesekljamo, česen pretlačimo. Šampinjone očistimo in razpolovimo.

2. Paradižnik in špinačo splaknemo z mrzlo vodo. Paradižnik razpolovimo. Bučke in korenje s posebnim nožem narežemo na spiralne rezance.

3. V ponvi segrejemo dve žlički olja in tri minute pražimo gobe. Vzamemo jih iz ponve, v njej segrejemo še dve žlički olja in popražimo česen in čebulo. Zalijemo s smetano, zavremo in dodamo zelenjavne rezance. Ko zavrejo, dodamo špinačo, kuhljamo tri minute in dodamo še paradižnik. Solimo, popramo.