Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

Klemen Skubic - Pripravite lonce, dišalo bo!

A.M., 22.02.2022 12:30:13

Šef doma, vsak delavnik ob 18. uri, od ponedeljka, 28. februarja, na TV SLO 1!

Delite na:
Klemen Skubic - Pripravite lonce, dišalo bo!
Klemen Skubic: »Upam, da bom svojo ljubezen do kulinarike uspešno prenesel na gledalce.« Jan Vasiljević/RTV Slovenija

Se tudi vi zalotite, kako na družabnih omrežjih namišljeno vihtite kuhalnico, všečkate in shranjujete vse recepte kulinaričnih vplivnežev, nato pa kuhate tiste tri preverjene jedi? Morda ste eden tistih, ki že lep čas delate od doma in vam je nova stvarnost povsem spremenila kuharske in prehranjevalne navade? Potem bo nova oddaja Televizije Slovenija kot nalašč za vas. S ščepcem pomoči izostrenih brbončic sicer komaj 25-letnega Klemna zdaj brez izgovorov do vaših kulinaričnih mojstrovin, s katerimi se boste želeli pohvaliti. Saj veste: če nisi fotografiral, nisi jedel.

»Oddaja mi pomeni zabavne, predvsem pa poučne nove izkušnje. Veselim se, da bo lahko širša javnost spoznala mene in mojo strast do kuhanja, za katero si želim, da bi jo začutili tudi gledalci. Upam, da bom svojo ljubezen do kulinarike uspešno prenesel na gledalce in da bomo skupaj uživali v pripravi in okušanju novih jedi.« Klemen Skubic

klemen-skubic
Šef doma od ponedeljka, 28. februarja dalje, na TV Slovenija 1.
Jan Vasiljević/RTV Slovenija

Klemen Skubic je mlad izšolan kuhar, simpatičen novopečeni očka, ki si ne predstavlja, da bi v življenju počel kar koli drugega kot ustvarjal in na krožniku povezoval nove okuse. Kuha, odkar pomni, v profesionalni kuhinji pa se kali že od svojega 14. leta. Najraje kuha za svojo izbranko, pa za mamo in prijatelje. Brez treme je kuhal pomembnim gostom, kadar pa kuha za taščo, se mu še vedno kdaj zašibi roka. Verjame v to, da je s kančkom spodbude prav vsak lahko kuharski šef doma. PODPISI POD SLIKAMI: 1. Šef doma od ponedeljka, 28. februarja, na TV Slovenija 1. 2. Klemen Skubic: »Upam, da bom svojo ljubezen do kulinarike uspešno prenesel na gledalce.«

Kuharski mojstri

Strokovno so Klemna gnetla in urila najbolj prepoznavna imena slovenskih kuharskih mojstrov, pomeril se je na številnih tekmovanjih in kuhal za olimpijsko kulinarično komisijo. Zdaj se bo preizkusil še pred televizijskimi kamerami in skupaj z gledalci pripravljal preproste, vendar sodobne in okusne jedi za vsak dan in vsak žep.

Pod scenarij se je podpisala Valentina Smej Novak, založnica in publicistka, izkušena avtorica in snovalka sodobnih kuharskih vsebin ter poznavalka televizijskih in knjižnih kuharskih uspešnic. Pri izbiri kuharja in osrednjega protagonista oddaje je sledila svojemu občutku, pravi urednica oddaje Tanja Rosandić, ki je v Klemnu prepoznala pravo mero strokovnosti, srčnosti in prikupnosti, danes vse redkejšo skromnost in Klemnovo veliko željo po tem, da izkoristi ponujeno karierno priložnost ter pokaže, iz kakšnega testa je.