favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

doncic Ekipa24.si

Zaigralo vam bo srce! Ste videli, v kakšni majici...

ela mei2 Njena.si

Skrito v raju: 'Ela' nenadoma vidno spremenjena?

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

Neff – novo na slovenskem trgu

P. R., 06.12.2017 08:10:05

Slide&hide® - 1 milijon pečic ravno v letu, ko blagovna znamka praznuje 140 let.

Delite na:
Neff – novo na slovenskem trgu
Za vse prisotne je Chef Primož Dolničar pripravljal izbrano hrano. Nejc Pernek

Podjetje BSH hišni aparati je v svojem razstavnem prostoru v Ljubljani predstavilo svojo novo blagovno znamko na slovenskem tržišču.

NEFF razvija in proizvaja hišne aparate v mestu Bretten v Nemčiji za ljudi s strastjo do kuhanja že od leta 1877 in je eden od vodilnih proizvajalcev vgradnih kuhinjskih aparatov v Evropi.

Blagovno znamko NEFF je vsem prisotnim predstavil direktor podjetja BSH hišni aparati gospod Wolfram von Ohain. Za vse prisotne je Chef Primož Dolničar pripravljal izbrano hrano, da bi tako lahko predstavil vse prednosti aparatov NEFF. Primoža Dolničarja slovenska javnost pozna po njegovi TV oddaji »Iz vrta na krožnik«. Celo sezono njegovih oddaj je odkupit tudi kabelski kanal 24kitchen. Dogodek je povezovala Tara Zupančič in med gosti je bila tudi pevka Alenka Godec.

NEFF je predstavil tudi 3 slovenske pridelovalce vrhunske hrane. Pridelovalca oljčnega olja Borisa Jenka, ki je samo v letu 2017 prejel pet zlati medalj za kakovost svojega oljčnega olja. Z svojim premium jabolčnim sokom se je prestaviva domačija Grčin, ki je leta 2015 in 2016 prejela za svoj naravni sok najprestižnejšo nagrado za hrano na svetu »Grate taste« u Londonu. Svoja vina je predstavil vinar Valter Sirk iz Goriških Brd.

NEFF 19.10.2017 - Photo Nejc Pernek-118.jpg
Dogodek je povezovala Tara Zupančič in med gosti je bila tudi pevka Alenka Godec.
Nejc Pernek

V letošnjem letu praznuje 140 let

NEFF, znan po strasti do kuhanja in intuitivnih kuhinjskih aparatih, praznuje v letošnjem letu 140 let kreativnosti v kuhinji prav z milijonto proizvedeno pečico Slide&Hide®. Da bi ljubitelje kulinarike kar se da približali kuhanju, je Neff leta 2002 na trg lansiral unikatno pečico Slide&Hide®. Ko primete in zavrtite ročaj, se edinstvena vrata Slide&Hide® popolnoma skrijejo pod dno pečice in zagotovijo dovolj prostora, kot tudi boljši dostop do notranjosti pečice. Tako lahko pečico vgradite tudi v najmanjšo kuhinjo. Ker naši kupci potrebujejo več prostora za pečenje, imajo naše pečice kar 71 litrov volumna. Da bi navdihnila nove generacije kuharskih ljubiteljev je v zadnjih desetletjih paleta Neff pečic nenehno izpopolnjena. Od revolucionarnega kuhanja in pečenja s tehnologijo CircoTherm® do novih kreacij s funkcijami kuhanja s paro. Neff je ustvaril aparate s funkcijami, ki bodo kuharjem s strastjo še povečale ustvarjalne užitke pri pripravi jedi.

Neff_2014_Linie_Slide&Hide_Mood_2.jpg
NEFF, znan po strasti do kuhanja in intuitivnih kuhinjskih aparatih, praznuje v letošnjem letu 140 let kreativnosti v kuhinji prav z milijonto proizvedeno pečico Slide&Hide®.

NEFF

Z inovativnimi funkcijami blagovna znamka NEFF nenehno postavlja nove standarde, zlasti pri aparatih za kuhanje in pečenje, na primer sistem kroženja vročega zraka pri pečicah CircoTherm®, edinstvena vrata pečice Slide&Hide®, upravljanje kuhalne površine z gumbom TwistPad® in še veliko več. Od leta 1982 je NEFF del skupine BSH Hausgeräte GmbH s sedežem v Münchnu. Več informacij na www.neff.si.