klemen boštjančič Svet24.si

Svoboda ima še tretjega podpredsednika, nimajo pa...

433132554_2134136413613298_5685619191041566114_n Svet24.si

Policija prekinila iskanje male Danke v Banjskem ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

ronaldo 33 Ekipa24.si

Joj, kaj je naredil Ronaldu! To je predrznež, ki ...

pakiranje Njena.si

Celotnega pakiranja in selitve v oddaji ne vidite

peter prevc Ekipa24.si

Največji hit! Pojavil se je posnetek enega od ...

Kulinarični dan: vrhunske kuharske delavnice v družbi vrhunskih strokovnjakov!

Oglasno sporočilo, 11.04.2019 09:22:40

Kuharski strokovnjaki bodo poskrbeli za vaše obogateno znanje o kulinariki, poskrbljeno pa bo tudi za dodaten, kulinarično obarvan, program.

Delite na:
Kulinarični dan: vrhunske kuharske delavnice v družbi vrhunskih strokovnjakov!
Kulinarični dan!

V soboto, 18. 5. 2019 bo od 9. pa do 18. ure, v Centru kulinarike in turizma KULT316 na Prušnikovi ulici 74 v Ljubljani, potekal kulinarični dan, kjer se boste kuharskih skrivnosti učili na intenzivnih delavnicah in pridobivali znanje s strani vrhunskih kuharskih strokovnjakov. Seveda ne bo manjkalo odlične hrane, vrhunskega vina, dan pa se bo zaključil z razvajanjem z okusnimi koktajli. 

Kaj vse vas čaka, če se nam boste pridružili na Kulinaričnem dnevu?

- kuharske delavnice z vrhunskimi strokovnjaki
- peka na žaru in dimljenje z Matejem Stipaničem (Custom grill) 
- filiranje in priprava rib z Ireno Fonda (ribogojnica Fonda) in chefom Tomažem Bevčičem (restavracija Rizibizi)
- slaščičarska delavnica s chefom Gorazdom Potočnikom (Gox Sladkozvočje) 
- vodena vinska degustacija s sommelierjem
- degustacija oljčnih olj različnih sort 
- odmori s prigrizki in pijačo, prepleteni z zanimivimi kuharskimi dejstvi 
- zaključno druženje s koktajli
- darila sponzorjev 
- nagradna igra
- e-knjižica receptov in pridobljenega znanja 
- ugodnosti na naslednjem kulinaričnem dnevu

KULINARIČNI DAN lahko doživite že za 87 € (s popustom za prijavo 2 osebi: 156 €) - vključena vsa hrana in pijača, vse sestavine, kuhinjski pripomočki, degustacije ...!

PRIJAVE ZBIRAMO >>> TUKAJ!

sladica.jpg
Pridružite se vrhunskim strokovnjakom na kulinaričnem dnevu!
Promocijsko gradivo

Delavnica Ribja kuharija

Pod mentorstvom dveh odličnih poznavalcev, Irene Fonda in chefa Tomaža Bevčiča, bomo spoznali, kako prepoznati dobro in zares svežo ribo, kako jo filirati in kako jo pripraviti, da poudarimo njen prefinjen okus. Seveda ničesar ne bomo zavrgli (uporabili bomo tudi kosti), se naučili narezati ribji karpačo in pripravili jedi, s katerimi boste doma očarali!

Dr. Irena Fonda

Soustanoviteljica in vodja mednarodno priznane ribogojnice Fonda, vrhunska poznavalka brancinov, predavateljica in velika zagovornica lokalnih sestavin. Brancini Fonda so zaradi neoporečne kakovosti in svežine izbira številnih vrhunskih chefov, zato jih boste našli na jedilnikih najboljših restavracij v Sloveniji in tujini.

ribji krožnik_revija Dober tek.JPG
Pridružite se vrhunskim strokovnjakom na kulinaričnem dnevu!
Promocijsko gradivo

Chef Tomaž Bevčič

Inovativen chef restavracije Rizibizi v Portorožu, ki slovi po drznih morskih jedeh. Tomaž verjame, da v kuhinji ni meja, zato vedno išče nove izzive, njegove jedi prejemajo številna odličja, na prvo mesto pa zmeraj postavlja lokalne sestavine in vrhunske kombinacije okusov. Vsekakor chef, od katerega bi mnogi radi črpali znanje.

Delavnica Peka na žaru in dimljenje

Prihaja sezona piknikov in letos boste navdušili! Spoznali bomo, kako izbrati pravo meso za žar, kako pravilno speči steak in kako peči velike kose mesa, kaj je direktna in indirektna peka, kako se lotiti dimljenja, zakaj izbrati zorjeno meso, kakšen je najboljši burger, kako lahko na žaru spečemo kar celega piščanca, pico in celo hlebec kruha kot iz krušne peči! Skratka: letos bo žar bo postal vaša letna kuhinja.

black-angus-ribeye-4.jpg
Pridružite se vrhunskim strokovnjakom na kulinaričnem dnevu!
Promocijsko gradivo

Mojster žara Matej Stipanič

Na svojem blogu Custom grill raziskuje tipe žarov, tehnike peke, kose mesa, priloge in omake, sestavlja gurmanske burgerje, dimi zavidljivo velike kose mesa in predvsem uživa – vse pa zabeleži s kamero. V nekaj letih je svoje znanje (in nože) tako močno nabrusil, da so njegove delavnice pri Akademiji Jezeršek polne, njegovi stiki z mesarji pa zavidanja vredni.

Slaščičarska delavnica

Mojster slaščic in zaprisežen čokoholik Gorazd Potočnik nas bo naučil slaščičarskih tehnik, s katerimi bomo doma slaščice stresali iz rokava! Pekli bomo, okraševali in seveda okušali, medtem pa iz prve roke izvedeli številne trike, namige, najpogostejše napake in kako jih popraviti.

32_1pot_v160_opotocnik.jpg
Gorazd Potočnik
Revija Zvezde

Slaščičar Gorazd Potočnik

Eden najbolj ustvarjalnih slaščičarjev pri nas, ki se v svojem “laboratoriju” igra s kombinacijami tekstur in okusov. Obožuje ustvarjanje s čokolado, za kar se je učil pri italijanskih in francoskih mojstrih. Slaščice je ustvarjal v Rustiki in restavracijah Kaval, zdaj pa ustvarja v svojem Sladkozvočju. Poznate ga tudi iz malih ekranov: iz oddaje Gorazdova slaščičarna na POP TV in Pregreha brez greha na TV Slo.

Dogodek, ki ga ne gre zamuditi!

Kulinarični dan je zasnovala revija Dober tek, za odlično organizacijo bo poskrbel Event24, za medijsko podporo Media24, za dobro vzdušje pa ljubitelji kuhanja, chefi, dobavitelji in vinarji.

PRIJAVE ZBIRAMO >>> TUKAJ!

Podrobnejše informacije bodo na voljo že zelo kmalu, zato lahko Kulinarični dan spremljate tudi na družbenem omrežju Facebook ali na strani revije Dober tek