ženska pomlad Dobra karma

TO je bolj pomembno, kot tuhtanje, kdaj bo težkih...

inja zalta Svet24.si

Inja pozvala k medsebojni pomoči in kritikom ...

PER-upokojenci trgovina nemcija-reuters Reporter.si

Nemški izhod iz karantene: dalj časa bi v ...

maske Svet24.si

Poveljnik Civilne zaščite: Tudi po dobavah ...

20200303-00993114 Necenzurirano

Razkrivamo vladni trik za zvišanje ministrskih ...

Gaia Asta 1 Odkrito.si

Gaia Asta: »Stanje pri nas se bo umirilo v ...

2_Nuša Rojs Njena.si

Nuša Rojs spet z Mijom

50 posebnih doživetij za 50 let

PR, 23.03.2020 08:58:10

Priljubljena slovenska blagovna znamka kave, Barcaffè, v letošnjem letu praznuje 50. rojstni dan. V ta namen se je odločila ljubiteljem kave podariti 50 doživetij po izbiri.

Delite na:
50 posebnih doživetij za 50 let
Nagradna igra .

Barcaffè  se je v zahvalo za 50 let zvestobe, odločila podariti 50 posebnih doživetij v 50 dni trajajoči nagradni igri. Sodelujoči lahko izbirajo med koncerti, obiski mest, adrenalinskimi pustolovščinami, zabavami za družino ali razvajanji v wellness-u. V nagradni igri lahko sodelujete z nakupom izdelka Barcaffè in številko računa, ali tako, da svoji najljubši kavi zaželite nekaj lepega za rojstni dan. V luči trenutnih razmer je veljavnost vseh darilnih bonov podaljšana na 2 leti, tako da bodo imeli nagrajenci dovolj časa, da jih izkoristijo.

Barcaffè je nastala 8. maja 1970. V vseh teh letih si je na trgu prednost izborila s kakovostjo in popolno predanostjo sodelavcev, ki so verjeli v njen uspeh. Prvi izdelek blagovne znamke je bila sveže mleta in pražena kava pakirana v vrečke po 100g, ki jo vsi dobro poznamo in v veliki večini uporabljamo še danes.

Skodelica kave ni odlična le v kavarni in v dobri družbi. Včasih si moramo vzeti čas zase in v luči trenutne situacije je to popolna priložnost, da uživamo ob skodelici svoje najljubše kave ter ji medtem napišemo posvetilo. Kaj pa veš, morda bo z malo sreče ravno tebe popeljala na dogodivščino.