IMG-20240429-WA0004 Svet24.si

Foto: Za 30-letnega gornika na območju Šipkovega...

kresovanje, križe 2023 Svet24.si

Bo vreme zdržalo do kresovanja?

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

Celje Krznar Ekipa24.si

Kapo dol! Te besede Damirja Krznarja odmevajo! ...

Hana Huljić in Petar Grašo 1 Njena.si

Petar Grašo bo že drugič postal očka

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

kš, 17.04.2024 11:19:29

36-letna Kyle Marisa Roth je nepričakovano umrla. Njeni sledilci so šokirani, po spletu se namreč širijo razno razne informacije, ki njeno smrt povezujejo z znanimi osebnostmi.

Delite na:
Nenadna smrt znane TikTok vplivnice
Kyle Marisa Roth - nekateri trdijo, da so za njeno smrt kriva prav družbena omrežja! TikTok

Kyle Marisa je bila aktivna predvsem na platformi TikTok, kjer je redno objavljala videe. Imela je okoli 200.000 sledilcev.

Kyle je minuli teden kar naenkrat prenehala z objavami, kar se je njenim sledilcem zdelo zelo nenavadno in po nekaj dneh šušljanja, da se ji je morda kaj zgodilo, se je oglasila njena sestra Lindsay, ki je prek Instagrama potrdila žalostno vest - Kyle je umrla. Vzroka smrti sestra ni izdala, zato pa so se začele na spletu nizati razno razne teorije.

kyle-marisa-roth
Kyle Marisa Roth
TikTok

Sestra je zapisala: "Vem, da se je s svojim humorjem, inteligenco, lepoto, klepetavostjo, aktivizmom, športnim duhom in še čim dotaknila številnih ljudi - imela je ogromno darov." Oglasila se je tudi njena mama, ki je sporočilo o hčerini smrti objavila na Linkedinu. Tudi ona ni razkrila vzroka smrti.

Zakaj je njena smrt zavita v tančico skrivnosti?

Kyle je bila zelo priljubljena vplivnica, ki je na TikToku redno objavljala videe s komentarji o slavnih osebah, pop kulturi in zabavništvu nasploh. Velikokrat pa se je v svojih videih dotaknila temnih strani znanih oseb. Slalomirala je med kontroverznimi imeni, kot so P. Diddy, Oprah, Jennifer Lopez, Beyonce, Jay Z, Taylor Swift in podobnimi. Njeni sledilci so vsak dan čakali na nepreverjene informacije in trače iz sveta zabave.

Ena od njenih sledilk je na spletu zapisala:

"Uživala sem v njenih videoposnetkih, ne glede na to, ali so bili resnični ali ne, imela je zabavno osebnost! Res se je zdelo, da je uživala v druženju s svojim občinstvom in nikoli ni bila zlobna … Je pa res, da se pri govoricah o slavnih lahko kar hitro zapleteš.”

Številne videoposnetke je začela s stavkom: "Želiš več? Dala ti bom več."
Potem je začela nizati nepreverjene govorice, v katere pa ni vključila zvezdnikov, ki seveda niso mogli ne potrditi in ne zanikati določenih govoric.

kyle-marisa-roth
Kyle Marisa Roth se je lotila vseh možnih zvezdnikov in zvezdnic
TikTok

Tako se je pripetilo na primer, da je romanco pevke Taylor Swift in športnika Travisa Kelcea označila za p.r. razmerje in zatrdila, da je Kelce odvisen od medijske pozornosti. Potem pa se je lotila Jennifer Lopez - vsem znano kot J.Lo in jo imenovala J.Lulu. Prav tu pa so se začele stvari še dodatno zapletati, saj naj bi bila Jennifer Lopez dobesedno razjarjena zaradi govoric (ali resnic?), ki jih je v splet pošiljala 36-letnica. J.Lo oziroma njeni sodelavci, so v nekem trenutku celo uspeli za nekaj časa ukiniti račun kontroverzne Klye. Prepoved uporabe računa ni trajala veliko časa, je pa zaradi tega še bolj podžgala razno razne teorije zarote … Najbolj neverjetne pripisujejo smrt vplivnice prav Jennifer Lopez!

Nekateri so namreč mnenja, da je prav ta kontroverzna vsebina, ki jo je objavljala o znanih osebnostih, dejansko povzročila njeno smrt.

kyle-marisa-roth
Najbolj neverjetna teorija zarote pravi, da je za njeno smrt kriva J.Lo.
TikTok

Strašljive teorije njenih kolegov

Na primer, 15. aprila 2024 je TikToker @mallugriftertv objavil videoposnetek, v katerem je namignil, da bi lahko bila Jennifer Lopez (JLo) odgovorna za smrt 36-letnice, pri čemer se je skliceval na Forbesov članek o polemiki "The Bronx", zaradi katere je bil račun pokojne Kyle nekaj časa prepovedan. Videoposnetek @mallugriftertv je v enem dnevu prejel več kot 168.700 predvajanj in 7.400 všečkov.
Prav tako 15. aprila je TikToker @allie_k_dom objavil videoposnetek, v katerem je bil skeptičen glede Kyline smrti in se je vprašal: "Je bila to Nicki? Je bil to Diddy? Ali je bila to JLo?" Ta videoposnetek je v enem dnevu prejel približno 129 400 predvajanj in 8 400 všečkov (prikazano spodaj, desno).
Teorije zarote se pojavljajo tudi na drugih družabnih omrežjih. Na primer, 16. aprila je uporabnik X @ShadowofEzra tvitnil videoposnetke z Kylinega računa in zapisal: "Kyle Marisa Roth, slavna Tiktokerica je bila najdena mrtva in to brez navedbe vzroka smrti. Pred kratkim je naložila videoposnetke, v katerih je razkrila Oprah in Diddyja ..." V dveh urah je objava dobila približno 4 500 všečkov.

kyle-marisa-roth
Kyle Marisa Roth je sicer imela kar nekaj zdravstvenih težav, vendar ti naj ne bi bili razlog za njeno prerano smrt.
TikTok

Kako je umrla?

Dodaten prah pa dvigujejo prav izjave sestre in mame pokojne tiktokerice. Sestra je namreč zapisala: "Še vedno ne vemo, kaj se je zgodilo."
Dejstvo pa je, da je bila Kyle zelo šibkega zdravja. V enem od svojih posnetkov je namreč povedala, da je uspela premagati raka na debelem črevesju. Po zadnjih informacijah pa naj bolezen ne bi bila vzrok smrti. Mrliški oglednik je odredil toksikološko preiskavo, ki bi lahko razkrila marsikaj, vendar za podrobnejše rezultate je potrebno počakati kar nekaj časa. Kyle sicer ni imela problemov z odvisnostjo ali kaj podobnega.

kyle-marisa-roth
Kar nekaj časa je bila celo "blokirana".
TikTok

Nenavadno mamino sporočilo

Njena mama Jacquie Cohen Roth se je na novico odzvala tudi na omrežju LinkedIn, kjer je zapisala: "Moja hčerka Kyle je umrla. Nekaterih vaših življenj se je dotaknila osebno, nekaterih pa prek svojega neizmernega življenja na drugi platformi. Kyle je ljubila in živela zelo močno."

O nenadni smrti je zapisala: "Zdaj nič nima smisla in v naslednjih dneh bomo razumeli več."

2437835fd38339805be4fd42bf03957b.jpeg