sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

5081484663803_org_27a69d764a0b1739_1648464638000 Necenzurirano

Kaj druži železnice, podjetnika iz Rovt in ...

1696960818-172a6788-1696960549922 Reporter.si

Teorije zarote: bo Anžetu Logarju uspelo prevzeti...

aretacija Ekipa24.si

Vklenjen v lisice! Policija po prometni nesreči ...

poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Sta Olga in Bogdan res še vedno par?

tacen kajak Ekipa24.si

Sava zalila del tribun v Tacnu! Močno deževje ni...

15-letnica: Kaj je z vami?! Živa sem!!!

kš, 12.08.2023 14:51:27

V svetu družbenih omrežij je bilo v zadnjem času veliko šoka in zmede glede izjave o nenadni smrti 15-letne internetne osebnosti in raperke Lil Tay.

Delite na:
15-letnica: Kaj je z vami?! Živa sem!!!
Claire Lil Tay Instagram

Izjava, objavljena na njenem uradnem Instagram računu, je trdila, da je umrla nenadoma in tragično. Dodatno presenečenje je povzročila trditev, da je umrl tudi njen starejši brat Jason Tian. Vendar pa so se kmalu pojavila poročila, ki so postavila pod vprašaj resničnost teh trditev.

Portal TMZ je hitro poročal, da je zvezdnica družbenih omrežij dejansko še vedno živa. Po njihovih informacijah so nepridipravi vdrli v njen račun. V izjavi, ki jo je dala Lil Tay, je povedala, da sta z bratom varna in živa, vendar je bila zelo prizadeta zaradi dogodkov zadnjih 24 ur. "Do danes sem prejemala srce parajoče klice ljubljenih, medtem ko sem poskušala razrešiti to zmedo," je dejala.

Poleg tega je Lil Tay v izjavi poudarila, da je njeno pravo ime Tay Tian in ne "Claire Hope", kot je bilo navedeno v objavi. Ta napačna informacija je dodatno povečala zmedo med njenimi oboževalci in mediji.

Mladenka se dobesedno kopa v denarju.
Claire Lil Tay
Instagram



Zanimivo je tudi, da sta se tako njen oče Christopher Hope kot njen nekdanji menedžer Harry Tsang odločila, da ne bosta komentirala trenutnega dogajanja. Tsang je v elektronskem sporočilu mediju Insider dejal: "Glede na zapletenost trenutnih okoliščin ne morem z gotovostjo potrditi ali zanikati legitimnosti izjave, ki jo je izdala družina."

V odsotnosti uradne potrditve so se po internetu razširile številne špekulacije o tem, ali je bila objava na Instagramu le šala. Policija v Vancouvru, kjer je Lil Tay odraščala in v Los Angelesu, kjer je nekaj časa živela med svojo viralno slavo, nima informacij o smrti osebe z imenom Claire Hope.

Lil Tay je pridobila veliko sledilcev leta 2017 kot drzna devetletnica, z videoposnetki, kjer se baha z ogromnimi količinami denarja.