nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

Hude obtožbe proti družini Biden: “Kriminalci so!”

kš, 28.07.2023 09:45:55

Nekdanji mož Jill Biden trdi, da ga je "kriminalna družina Biden" napadala več let.

Delite na:
Hude obtožbe proti družini Biden: “Kriminalci so!”
stevenson YouTube

Nekdanji mož prve dame Dr. Jill Biden je v nedavnem intervjuju okrcal tako imenovano "zločinsko družino Biden" - in zatrdil, da se ta vplivna družina spravlja na nekdanjega predsednika Donalda Trumpa na enak način, kot so pred skoraj 50 leti ustrahovali njega med njegovo ločitvijo.

Stevenson je odprl srce in povedal, kaj vse je prestal v teh letih.
stevenson
YouTube

"Frankie Biden iz kriminalne družine Biden je prišel do mene in rekel: 'Daj ji hišo, sicer boš imel resne težave,'" je Bill Stevenson v sredo zvečer povedal Gregu Kellyju iz oddaje Newsmax o trenutku, ko naj bi k njemu pristopil Bidenov brat Frank, ko sta se z Jill sredi sedemdesetih let prejšnjega stoletja ločila. “Pogledal sem Frankieja in rekel: 'Ali mi groziš?' in ni treba posebej poudarjati, da sva bila z bratom približno dva meseca pozneje obtožena zaradi davčne obremenitve za 8200 dolarjev."

Stevenson, ki se je z bodočo prvo damo poročil leta 1970, ko je bila ta še študenta, trdi, da je Joe Biden, ki je bil takrat mlad senator v Delawaru, obtožbe izsilil.

"Nisem mogel verjeti moči Joeja Bidena in pravosodnega ministrstva. Nisem mogel verjeti," se je pritožil Kellyju.

Nekoč sta bila mož in žena - obkrožena!
stevenson
YouTube

Kelly je nato opozoril, da naj bi bila Stevenson in njegov brat obtožena dveh kaznivih dejanj za manj kot 10.000 dolarjev neplačanih davkov, medtem ko je bil Hunter Biden, pastorek njegove nekdanje žene, doslej obtožen le dveh prekrškov za vrtoglavih 2,2 milijona dolarjev neplačanih davkov.

Bidel mlajši je zatajil 2.5 milijonov dolarjev.
stevenson
YouTube

Stevenson se je nadaljeval: "Bil sem na napačni strani in dobesedno so me preganjali 35 let zapored. Ena malenkost za drugo," čeprav ni detajlno pojasnil, kako naj bi ga zdaj prva družina zasledovala.

"Ne morem dovoliti, da bi to storili predsedniku, ki ga imam rad in ga spoštujem. Ne smem jim dovoliti, da to storijo naši državi," je dodal o Donaldu Trumpu, ki je na volitvah leta 2020 izgubil proti Bidenu in ga bo morda ponovno izzval na volitvah leta 2024.

Voditelju je povedal kar nekaj podrobnosti, ki so dobesedno šokantne.
stevenson
YouTube

"Zato sem se oglasil. To je edini razlog, zakaj sem se javil. Kot sem rekel, nič o ločitvi, nobene grenkobe, toda Jimmy, Frankie in predsednik Biden so zelo nevarni in to je tragično!”

stevensonJill in Joe Biden v osedesetih
stevenson
YouTube

Intervju v sredo zvečer ni bil Stevensonov prvi, v katerem se je zgražal nad svojo nekdanjo ženo in njenim možem. Po navedbah časopisa Morning News iz leta 1977 naj bi za srečanje med Jill in Joe poskrbel njegov brat, Frank Biden … Stevensom pa trdi drugače - Jill in Joe naj bi imela afero že veliko prej, dejansko ko je bila še poročena z njim.

Lokal Stone Baloon, ki je bil izjemno priljubljen.
stevenson
YouTube

Stevenson in Jill sta se uradno ločila leta 1975 po nekoliko spornih pogajanjih, med katerimi je bila zavrnjena njena zahteva po polovici lokala Stone Balloon, zelo priljubljenega študentskega bara njenega kmalu bivšega v bližini univerze Delaware. To naj bi sedanjo prvo damo še posebej razbesnelo, saj je bil ta lokal zelo uspešen …