državna meja Svet24.si

Italija bi prekinila schengenski sporazum s ...

jesenice alge Svet24.si

Madež na Savi Dolinki je naraven pojav

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. ...

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

kidd doncic Ekipa24.si

Kakšno je najnovejše zdravstveno stanje Luke ...

matija-rupel Njena.si

Skrito v raju: Igralec na odru gol kot glista

sveca Ekipa24.si

V hudi prometni nesreči na primorski avtocesti ...

Robert De Niro - TO je ubilo njegovega vnuka!

KŠ, 04.07.2023 11:50:52

Smrt 19-letnega Leandra De Nira Rodrigueza je naznanila njegova mati Drena, posvojena hči igralca Roberta De Nira Leandro De Niro Rodriguez, vnuk igralca Roberta De Nira, je umrl pri komaj 19 letih.

Delite na:
Robert De Niro - TO je ubilo njegovega vnuka!
Igralec je skuršen ... Profimedia / KŠ

Novico o smrti je sporočila njegova mati Drena De Niro: "Moj prelepi in sladki angel. Od trenutka, ko sem te začutila v trebuhu, sem te ljubila do konca. Bil si moje veselje, moje srce," je zapisala na svoji strani na Instagramu, ko je naznanila Leandrovo prezgodnjo smrt.
Leandro De Niro Rodriguez je šel po stopinjah svojega dedka, študiral igro in dobil nekaj vlog v uspešnih filmih, kot so "Zbirka", film iz leta 2005, v katerem je igrala tudi njegova mati Drena, nato pa "Kabaret Maxime" in "Zvezda je rojena", film iz leta 2018 z Bradleyjem Cooperjem in Lady Gaga. Novica o smrti je za družino De Niro prišla kot strela z jasnega in mati Drena, hčerka slavnega igralca Roberta, je vso svojo žalost izlila na družbenih omrežjih.

Prevelik odmerek prepovedanih substanc?

Viri v organih pregona so za TMZ povedali, da Leandrovo smrt preiskujejo kot prevelik odmerek. Povedali so, da je bil mladenič sam doma, v bližini njegovega telesa pa so našli droge in pripomočke za uživanje drog. 19-letnika so našli mrtvega v nedeljo popoldne, ko je sedel na stolu v stanovanju v New Yorku. Našel ga je prijatelj, ki je že nekaj dni želel zaman stopiti v stik z njim.

Robert De Niro je v ponedeljek podal izjavo: "Globoko sem prizadet zaradi smrti mojega ljubljenega vnuka Lea. Zelo smo hvaležni za sožalje, ki ste nam ga izrekli vsi. Prosiva, da nama zagotovite zasebnost za žalovanje ob Leovi izgubi."