telefon, telefoniranje, pogovor, upokojenec, mobitel Svet24.si

72-letnik od varuške zahteval gole fotografije

mariana budanova Svet24.si

Kdo je zastrupil ženo šefa ukrajinskih vohunov?

jansa telefon mobitel-BSF Necenzurirano

Snežičev SMS: "Planet TV je že JJ rešil. ...

PERISKOP borut pahor Saso Radej Reporter.si

Pahorju se obeta fantastična priložnost za ...

kranjc Ekipa24.si

Srce parajoča izpoved hokejista Aleša Kranjca, ...

Suzana Bajrić TV3 Njena.si

Suzana osupnila z iskrenim intervjujem: ...

luka doncic Ekipa24.si

Navijači so v velikih skrbeh! Dončić ...

OK, William, to pa ni prava Kate?!

kš, 09.11.2023 10:12:57

Kate Middleton ni želela z možem v Singapur na podelitev nagrad Earthshot Prize 2023 in zato se je moral princ potolažiti, kakor je vedel in znal …

Delite na:
OK, William, to pa ni prava Kate?!
Opa, kakšna energija! William pa nasmejan do ušes. Profimedia

Na rdeči preprogi se je pojavil z mednarodno zvezdo, očarljivo in prelepo Cate Blanchett, ki ima skoraj enako ime kot njegova žena. Resnica pa je, da to ni bila edina zapeljiva blondinka, ki se mu je pridružila na tem posebnem dogodku.

William na odru Earthshot Prize s Cate Blanchett

Fotografije prikazujejo princa Walesa, ki je videti nadvse zadovoljen ob hollywoodski divi in muzi Armanija. In kdo bi mu lahko zameril. Poleg tega je znano, da je že od najstniških let navdušen nad igralkami in top modeli.
Tako so vsi prisotni novinarji lahko videli Williama, kako se nasmiha ob Cate Blanchett in kako se z njo očitno zelo dobro ujame. Cate pa je bila več kot čudovita v svojem bleščečem kostimu z bleščicami. Opravljivci pravijo, da je bilo videti, kot da mu ni nič žal, da je njegova žena ostala doma.

A res ne pogreša svoje žene?

Zagotovo se zdi, da William ne pogreša Kate Middleton, ki je ostala v Angliji, da bi skrbela za otroke, še posebej za prvorojenca Georgea, ki se pripravlja na svoje prve pomembne šolske izpite. To naj bi namreč bila uradna razlaga, zakaj se Kate ni odpravila na tako pomembno potovanje z možem.

William v žametni obleki

Cate in William ob prvem stisku rok.
Cate in William ob prvem stisku rok.
Profimedia

Da bi se izkazal ob tolikšni lepoti, je William oblekel izjemno elegantno obleko iz zelenega žameta. Govori se, da ima princ kar nekaj zelenih oblek, ki jih vedno vzame iz omare, ko mora na kakšen dogodek, ki je v kakršnem koli smislu povezan z zeleno barvo in okoljem. Dejstvo pa je, da mu zelena tudi lepo pristoji.