stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

Harry v pedofilski mreži P. Diddyja??!!

kš, 29.03.2024 08:25:08

Princ Harry naj bi bil vpleten v tožbo proti Seanu Combsu - Diddyju, saj naj bi raper prinčevo ime »uporabljal za promocijo seks zabav«, pri katerih naj bi sodelovali tudi mladoletniki in mladoletnice. Čeprav Harry ni obtožen ničesar, je njegovo ime trenutno popolnoma oblateno. Kaj sledi?

Delite na:
Harry v pedofilski mreži P. Diddyja??!!
Harry in P. Diddy leta 2007 Profimedia

Ameriški zvezni preiskovalci so pod drobnogled vzeli domovanja Seana Combsa - Diddyja v Los Angelesu in Miamiju, poročajo že vsi svetovni mediji. Akcija, ki jo koordinira Homeland Security Investigations (HSI), je del obsežnejše preiskave, osredotočene na obtožbe trgovine s spolnimi storitvami, spolne zlorabe, nezakonitega prometa z drogami, distribucije strelnega orožja in celo pedofilske mreže.

Uporabljal naj bi Harryjevo ime zato, da je na njegove izjave prišlo čim več ljudi.
Uporabljal naj bi Harryjevo ime zato, da je na njegove izjave prišlo čim več ljudi. Tam pa so se dogajale razno razne stvari.
Profimedia.

Iz zaupnih virov je znano, da so bili v povezavi z obtožbami zaslišane tri ženske in en moški, s čimer se povečuje pritisk na glasbenega magnata. Načrtovana so nadaljnja zaslišanja, saj naj bi bilo res ogromno prič, ki so pripravljene spregovoriti proti raperju. Preiskava je potekala na podlagi naloga, ki ga je izdalo okrožno sodišče na jugu New Yorka, pri čemer so agenti raperju v Miamiju zasegli mobilne telefone, tik preden je odšel ali, bolje rečeno, pobegnil na Bahame.

Trenutek, ko so udrli v njeogovo vilo.
Trenutek, ko so udrli v njeogovo vilo.
Profimedia

Podobno kot Epstein?!

Sean Combs - Diddy, ki ima že celo zgodovino pravnih težav, vključno z obtožbami o posedovanju orožja, se je zdaj znašel v podobnem položaju kot pred leti Jeffrey Epstein. Spomnimo, Epstein je bil ameriški finančnik in obsojeni spolni prestopnik, najbolj znan po svoji vpletenosti v obsežno mrežo spolne trgovine z mladoletnimi dekleti. Njegova mreža in vpliv sta mu omogočila, da je navezal stike s številnimi bogatimi in vplivnimi osebnostmi po svetu, vključno s politiki, poslovnimi mogotci in zvezdniki. Epstein je bil zaradi vodenja mreže za spolno izkoriščanje mladoletnic v Palm Beachu na Floridi leta 2008 obsojen na 13 mesecev zapora, od katerih je večino prebil na delovnem izpustu, kar je sprožilo obsežno kritiko in obtožbe o pristranskosti in nepravičnosti v pravosodnem sistemu.

Jeffrey Epstein.jpg
Jeffrey Epstein je napravil samomor v zaporu leta 2019.
Profimedia

Ko so ga leta 2019 obtožili trgovine z ljudmi z namenom spolnega izkoriščanja, so bila razkrita dodatna poročila o njegovih dejanjih, vključno s tem, kako je zlorabil svoj položaj moči in bogastva, da bi pritegnil, zlorabil in izsiljeval mladoletne deklice. Epstein je avgusta 2019 umrl v svoji celici v New Yorku, kar so uradno razglasili za samomor. V njegovi prepovedani mreži se je znašel tudi Harryjev stric, princ Andrew. Zaradi povezav z Jeffreyjem Epsteinom so Andrewa doletele resne posledice. Obtožen je bil spolne zlorabe, in sicer v civilni tožbi v ZDA, ki jo je vložila Virginia Giuffre. Ta je trdila, da jo je princ Andrew spolno zlorabil trikrat, ko je bila še mladoletnica. Andrew je vse obtožbe dosledno zanikal, vendar je škandal uničil njegov ugled, poleg tega pa je izgubil tudi kraljeve nazive in končal uradne kraljeve dolžnosti.

Princ Andrew.jpg
Princ Andrew naj bi bil Epsteinov zelo dober sodelavec.
Profimedia

Kdo stoji za obtožbami proti raperju

Preiskovalci so se na raperja osredotočili najprej zaradi obtožb njegovega bivšega dekleta Cassie, ki ga je obtožila več let trajajoče fizične in spolne zlorabe. Za prvotnimi tožbami so se pojavile še druge, vključno z obtožbami spolnega napada na mladoletnice. Douglas Wigdor, odvetnik ene od žrtev, je izrazil upanje, da bo raper zaradi preiskave odgovarjal za svoja dejanja. P. Diddy je vse obtožbe zanikal, vendar se je znašel pod pritiskom tudi zaradi besed bivšega zaposlenega, ki trdi, da ga je spolno nadlegoval, mu podtikal droge in mu grozil. Poleg tega je mladenič povedal marsikaj o nezakonitih dejavnostih P. Diddyja in njegove ekipe.

P. Diddy, ko je bil še Puff Daddy in je hodil z eno in edino Jennifer Lopez
P. Diddy, ko je bil še Puff Daddy in je hodil z eno in edino Jennifer Lopez
Profimedia

Povezanost z uglednimi osebnostmi (podobno kot Epstain)

Odvetniki trdijo, da je Diddyjeva »povezanost« z uglednimi osebnostmi, vključno s princem Harryjem, pomenila, da so bili gostje privabljeni na raperjeve zabave, na katerih se je trgovalo s spolnostjo, drogami in orožjem. Po nekaterih informacijah naj bi bila v temnih kotičkih raperjeve palače stkana prava pedofilska mreža. V sodnih dokumentih, ki so bili prejšnji mesec vloženi v New Yorku, je navedeno, da je imel Diddy »dostop do znanih osebnosti, kot so znani športniki, politične osebnosti, umetniki, glasbeniki in mednarodni dostojanstveniki, kot je britanski kraljevi princ Harry«.

P. Diddy naj bi bil vodja celotnega kriminalnega sistema.
P. Diddy naj bi bil vodja celotnega kriminalnega sistema.
Profimedia

Vpletenih kup oseb

Videoposnetek televizije FOX11 je pokazal več oseb, ki jim je bila odvzeta prostost, potem ko so se oboroženi policisti s čolnom pripeljali do zvezdnikovega losangeleškega doma. Poročali so, da je bila racija povezana z zvezno preiskavo v zvezi s trgovino s spolnimi storitvami. Medtem pa je raper že »odletel« na Bahame oziroma neznano kam.

"Uf, a sedaj še to?!"
Profimedia

Šušljalo se je že več let

Dejstvo je, da je P. Diddy tudi večkrat omenjen na raznih družbenih omrežjih, kjer so se v minulem letu rodile različne teorije zarote, ki to očitno niso, saj na dan prihajajo grozljive informacije o tem, da je raper resnično vodil pravo mrežo prostitucije in pedofilije.

2437835fd38339805be4fd42bf03957b.jpeg