stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

Kate in William zapuščata London

kš, 24.03.2024 20:06:41

Kate Middleton je sama razkrila, da ima raka ... Posnetek je bil objavljen na družbenih omrežjih.

Delite na:
Kate in William zapuščata London
Kate in William ganjena ob podpori javnosti Profimedia

Tumor so ji odkrili po operaciji trebuha januarja letos in to je razlog za njeno dolgo odsotnost, okoli katere so se pletle razno razne teorije zarote, ki jih je roko na srce, spodbudila tudi palača z objavljanjem prirejenih fotografij. Princesa se je oglasila in povedala pravo resnico … Ljudje so pretreseni in teorije zarote počasi izginjajo ...

Kate je v petek prek BBC-ja sporočila, da ima raka in da je v začetni fazi preventivne kemoterapije.
Kate je v petek prek BBC-ja sporočila, da ima raka in da je v začetni fazi preventivne kemoterapije.
Profimedia

Kate Middleton in William zapuščata London

Že nekaj ur po objavi, ko je Kate svetu razkrila, da se zdravi zaradi raka, naj bi se družina odločila, da zapusti London in se preseli v tihi Anmer Hall v Norfolku, kjer bo s svojimi tremi otroki Georgem, Charlotte in Louisom preživela velikonočne praznike. Princa in princeso so opazili, ko sta s helikopterjem zapustila Windsor in se pred velikonočnimi prazniki odpravila na nekaj dni miru in zasebnosti.

Ganjena, vendar želita mir!

kate william pf.jpg
Kate in William novembra 2023 - vojvodinja se zdravi zaradi raka, je razkrila po mesecih odsotnosti iz javnosti.
Profimedia

Tiskovni predstavnik je dejal: "Princ in princesa sta izredno ganjena nad prijaznimi sporočili ljudi iz Združenega kraljestva, Commonwealtha in vsega sveta, ki so se odzvali na sporočilo njene kraljeve visokosti. Izjemno sta ganjena nad toplino in podporo javnosti ter hvaležna za razumevanje njune prošnje po zasebnosti v tem času."

Se bo Harry vrnil?

Novica o bolezni, ki je prizadela bodočo angleško kraljico, je pretresla svet in napolnila prve strani vseh tabloidov celega sveta. In neizogibno je prišla tudi daleč prek državnih in celinskih meja do princa Harryja, ki menda razmišlja o hitri vrnitvi v London, da bi ji bil blizu. Harry in Meghan sta medtem že poslala sporočilo podpore za hitro okrevanje, vendar to ni dovolj, da bi pokazala pravo bližino svakinji … Zato je morebitna vrnitev v London sedaj zelo verjetna.

Kate in kralj Karel III. - oba se borita proti hudi bolezni, ki nikomur ne prizanaša.
Kate in kralj Karel III.
Profimedia

Harry in Meghan nista vedela

Harry in Meghan naj bi za stanje Kate Middleton izvedela šele v zadnjih dneh, kar je znak, da je situacija še daleč od rešitve, vendar se zdi, da je bila vzpostavljena gosta mreža telefonskih klicev in princesa naj bi bila zaradi tega ganjena. Zdaj je težko napovedovati, kaj se bo zgodilo, medtem kraljeva družina razmišlja o tem, kako se rešiti iz slepe ulice. Trenutno naj bi celo razmišljali, da bi v kraljeve posle vključili Beatrice Yorško.

Kate Middleton: "Vse bo v redu!”

"Kot sem povedala svojim otrokom, sem zdrava in vsak dan postajam močnejša, osredotočam se na stvari, ki mi bodo pomagale ozdraveti, tako na telesu kot v umu in duhu," je dejala Kate Middleton v videoposnetku, v katerem je sporočila, da je odkrila, da ima raka.
Princesa, ki je pokazala veliko moč in odločnost, je dejala, da je osredotočena na okrevanje in da sledi zdravljenju, ki ji ga je predpisala zdravniška ekipa, ki skrbi zanjo. Gre za preventivno kemoterapijo, terapevtsko strategijo, katere cilj je preprečevanje nastanka in razvoja raka ter boj proti njemu.

Ni povedala vsega

Kate v videoposnetku ni želela povedati, za kakšno vrsto tumorja gre in katere organe je rak prizadel. Po navedbah virov v Kensingtonski palači se je princesa začela zdraviti pred približno mesecem dni.

Ko ji bodo dovolili, bo nazaj!

Isti viri zagotavljajo, da "se bo princesa vrnila h kraljevim dolžnostim, ko ji bodo zdravniki to dovolili. Je dobre volje in osredotočena na popolno okrevanje. Predvsem pa je osredotočena na svojo družino, kot je poudarila sama. Na svoje otroke, za katere v tem težkem obdobju skrbi ob podpori moža Williama, ki ji kljub strupenim govoricam o njegovi domnevni nezvestobi vedno stoji ob strani.

Kate Middleton in princ William z otroki ... Ko se bili črni oblaki še daleč stran ...
Kate Middleton in princ William z otroki
Profimedia

Pripravljena uživati v počitnicah s svojimi otroki

Odločitev, da je bolezen naznanila v tem času, ni naključna. Kate Middleton, mati treh otrok, je mirnost svojih otrok postavila pred vse in vsakogar, očitno tudi pred kraljevino. In če je z izjavo počakala do danes, je to zato, da George, Charlotte in Louis ne bi postali žrtve novih govoric, namigovanj in lažnih novic. V prihodnjih tednih bodo namreč najmlajši lahko ostali doma s starši in izkoristili zaprtje šol za velikonočne počitnice.