stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

Spletne spletke - Je s Kate nekaj hudo narobe?!!

kš, 15.03.2024 21:27:00

Britanski tabloidi so prepričani: "Princ William ima ljubico". "Nova Camilla" naj bi bila razlog, da je Kate izginila s prizorišča … Uporabniki spleta pa so prepričani, da je situacija veliko hujša!

Delite na:
Spletne spletke - Je s Kate nekaj hudo narobe?!!
Kate Middleton je dobesedno pogrešana! Profimedia

Ampak bolj kot britanski mediji, so glasni uporabniki družbenih omrežij, ki so ustvarili že pravo skupnost, namenjeno iskanju “pogrešane” princese Catherine.

večer, ko-je-nenapovedano-pripeljal-rešilec-...
Večer, ko je nenapovedano pripeljal rešilec ...
X

Po bolezni kralja Karla III. in čisto pravem izginotju Kate Middleton s prizorišča, so britanski tabloidi razkrili, da naj bi bile v ozadju princesine daljše odsotnosti bolj kot domnevne zdravstvene težave, čisto prava izdaja. Princ William naj bi imel ljubico, ki so jo britanski časopisi identificirali kot Rose Hanbury. Ženska, prav tako poročena in mati treh otrok, je bila leta 2019 že v središču pozornosti zaradi domnevnega spogledovanja z Williamom. In o njej se piše in govori že vrsto let.

Kdo pa je ta domnevna ljubica princa Williama

Rose Hanbury naj bi bila domnevna ljubica princa Williama.
Rose Hanbury, domnevna ljubica princa Williama, je britanska aristokratka in nekdanja prijateljica Kate Middleton.
Profimedia

40-letna nekdanja manekenka ter hčerka oblikovalca in stilistke Rose je že od nekdaj obiskovalka britanskega dvora zaradi prijateljstva med njeno babico, lady Elizabeth Lambert, in pokojno kraljico Elizabeto II. Leta 2009 se je poročila z Davidom Cholmondeleyjem, s katerim ima tri otroke. Vseh pet živi v neverjetno lepi palači v Norfolku, tik ob priljubljeni rezidenci princa Williama in njegove družine. Že leta 2019 se je govorilo o tem, da je domnevna ljubica princa Williama in že takrat so tabloidi pisali, da je Kate na robu živčnega zloma.

Je Rose nova Camilla?

Mimogrede, Rose in Kate sta do leta 2019 veljali za veliki prijateljici, nenaden umik 40-letnice z dvora pa je podžgal govorice, da je Hanburyjeva ljubica princa Williama. Obstaja nekaj teorij o tem, kaj se pravzaprav dogaja …

Najpopularnejše spletne teorije o tem, kaj se je zgodilo s princeso, pa so:

  • Kate je (zaradi domnevne Williamove prevare) pobrala otroke in odšla
  • Princesa je doživela hud živčni zlom (spet zaradi moževe nezvestobe)
  • Kate je bila žrtev nasilja (prišlo naj bi do hudega spora med možem in ženo …) in je trenutno še vedno hospitalizirana.
  • Kate je pokojna … Ta teorija je tudi tista, ki zaledeni kri v žilah, vendar vse več ljudi se boji, da je princesi pripetilo nekaj grozljivega. Spomnimo, sprva se je govorilo, da se bo pojavila v javnosti takoj po veliki noči. Sedaj se govori, da njena udeležba ni predvidena niti na dogodkih, ki se bodo zgodili junija. To je resnično zaskrbljujoče.
  • Nazadnje smo jo videli v javnosti za božič 2023 … Vmes pa se je zgodilo kar nekaj stvari, ki so še dodatno razplamtele teorije zarote.

Časovnica izginotja:

25. december 2023 - princesin zadnji dokumentiran javni nastop
Princesa Kate in njeni otroci, desetletni princ George, osemletna princesa Charlotte in petletni princ Louis, so se zadnjič pojavili 25. decembra. Udeležili so se vsakoletne božične maše v cerkvi svete Marije Magdalene v Sandringhamu. Takrat smo jih zadnjič videli vse skupaj! 

28. december 2023 - Reševalno vozilo in policijsko spremstvo odhitita iz Sandringhama. Eden od nepojasnjenih dogodkov v kraljevi časovnici, ki do danes še ni bil razjasnjen je prav ta. Na družbenih omrežjih je zaokrožil videoposnetek, na katerem naj bi bilo videti reševalno vozilo s policijskim spremstvom, ki naj bi pospešilo iz Sandringhama, kjer naj bi kraljeva družina preživljala čas okoli božiča. V objavi, objavljeni na portalu X, je pisalo: "Upam, da je v Sandringhamu vse v redu.

večer, ko-je-nenapovedano-pripeljal-rešilec-...
Večer, ko je nenapovedano pripeljal rešilec ...
X

17. januar - Kate so sprejeli v bolnišnico
Sredi januarja, 22 dni po tem, ko so princeso nazadnje videli v javnosti, je Kensingtonska palača objavila izjavo, v kateri je razkrila novico, da je v princesa bolnišnici. V izjavi so kraljevi predstavniki zapisali, da je bila Kate dan prej sprejeta zaradi "načrtovane operacije trebuha" in potrdili, da je bila "uspešna". Nadaljevali so, da bo princesa ostala v bolnišnici od 10 do 14 dni, da bi nadaljevala okrevanje, in da se bo najverjetneje vrnila k javnim dolžnostim šele po veliki noči.

28. januar - Pojavijo se prve nenavadne zdravstvene trditve
Španska novinarka Concha Calleja je 28. januarja med nastopom v oddaji Fiesta trdila, da je bila "načrtovana operacija trebuha" matere treh otrok v resnici nekaj drugega. Kate naj bi bila v komi! Novinarka je izjavila, da je bila princesa prvič sprejeta v bolnišnico 28. decembra. Po operaciji je Kate "v pooperativnem obdobju doživela resne zaplete", zdravniki pa naj bi jo "morali intubirati" in jo spraviti v komo. Notranji predstavnik palače je za časnik Times povedal, da trditev ni resnična.

30. januar - Kate se vrne domov
Trinajst dni po tem, ko so princeso sprejeli na londonsko kliniko, so sporočili, da se je vrnila domov v Adelaide Cottage v Windsor. Čeprav ni bilo fotografij ali videoposnetkov, na katerih bi Kate zapustila bolnišnico, je palača objavila izjavo, v kateri je navedla, da njeno zdravje "dobro napreduje".

Nekaj dni pozneje, 1. februarja, je bilo razkrito, da njeni starši in njeni otroci je niso obiskali v bolnišnici med njenim bivanjem. Kraljeva biografinja Ingrid Seward je za revijo People povedala: "Mislim, da ni želela iz tega narediti še večjega problema, kot je že bil."

6. februar - kralju Karlu diagnosticirali raka
Medtem ko je princesa okrevala doma, je palača v izjavi razkrila, da so pri 75-letni monarhu odkrili raka. O stanju princese pa ni bilo podanih nobenih podrobnejših izjav.

7. februar - William se vrača k svojim dolžnostim, Harry prispe v London. Namen - obiskati očeta. Ta obisk traja le pičlih 45 minut! Harry se je nemudoma vrnil v ZDA in med tem kratkim postankom v Londonu brata sploh ni videl.

20. februar - William je podal izjavo o konfliktu na Bližnjem vzhodu

27. februar - Nenadna smrt Thomasa Kingstona, ki naj bi si sodil sam ... Bil je nekdanji fant Pippe Middleton in bil je zelo dober prijatelj princese Catherine. 

28. februar - William ni prišel na krstno mašo krstnega očeta ... Le nekaj ur pred spominsko slovesnostjo Williamovega krstnega očeta, grškega kralja Konstantina, je bilo objavljeno, da se je princ zaradi "osebnih" razlogov ne bo udeležil.

1. marec - Kate "se počuti dobro!" Po neverjetnem zanimanju za bizarne teorije, da naj bi bila v komi ali trpela zaradi duševne bolezni, je tiskovni predstavnik palače delil nepričakovano informacijo o stanju 42-letnice in še enkrat zatrdil, da ji "gre dobro".

4. marec - Kate so opazili v avtomobilu ... 4. marca po lokalnem času v Združenem kraljestvu je portal TMZ objavil fotografijo, na kateri naj bi bila princesa Kate, ki jo je v bližini gradu Windsor v vozilu vozila njena mati Carole.

6. marec - William je prekinil molk, razkrito kraljevo potovanje - Ko je domnevna fotografija Kate začela krožiti po spletu, so se pojavile številne teorije, na spletnih straneh, kot sta X in Instagram, pa se je začel pojavljati hashtag #WhereIsKate?(kje je Kate)

kate
Kate
tiktok

10. marec - Photoshop polom ob materinskem dnevu - Palača je ob materinskem dnevu v Združenem kraljestvu objavila fotografijo Kate in njenih treh otrok. To je bila prva uradna fotografija princese in njenih otrok, ki jo je javnost videla po božiču. "Zahvaljujem se vam za prijazne želje in nenehno podporo v zadnjih dveh mesecih. Vsem želim srečen materinski dan," je Kate zapisala v objavi, ki jo je podpisala "C", kar je prikimavanje njenemu polnemu imenu Catherine. Le nekaj ur po objavi, je vsem postalo jasno, da je ta fotografija popolnoma neresnična.

11. marec - Kate je prek družabnih omrežij prevzela krivdo za urejanje fotografije in se opravičila …

Kmalu zatem so britanski mediji po dveh mesecih vztrajnega "spoštovanja njene zasebnosti" ponovno začeli intenzivno poročati o princesi. Ena prvih zgodb časopisa Daily Mail je vključevala fotografijo, na kateri Kate z možem zapušča grad Windsor.
41-letni William na fotografiji gleda navzdol proti tlom, medtem ko Kate gleda stran od kamere skozi okno avtomobila. Britanski medij je poročal, da je bila princesa na poti na zasebni sestanek.

William se je tistega dne udeležil dveh kraljevih obveznosti, med drugim maše ob dnevu Commonwealtha in dogodka ob podelitvi nagrade Earthshot. O trenutnem zdravstvenem stanju svoje žene ni želel povedati ničesar.

13. marec - "Žalostna kot Diana" in Sussexovi prekinili molk
Kraljevi insajderji so začeli govoriti o fiasku s fotografijami, pri čemer je eden od njih izrazil zaskrbljenost, da svetovna pozornost vpliva na okrevanje princese.

Dobro obveščeni kraljevi vir je za Page Six povedal: "Ko okrevaš po težki operaciji, je pod drobnogledom vse …Govorice - zlasti na družbenih omrežjih - so ušle izpod nadzora, vendar Kate dobro okreva in se bo vrnila do velike noči.”

Teorije zarote so se vrstile ena za drugo - in to zaradi slabe komunikacije palače s svojimi podanik
Kate
tiktok

"Treba jo je pustiti pri miru."

Drugi vir je povedal: "Skrbi me, ker je Catherine deležna vse te pozornosti. V ponedeljek v avtu ni bila videti srečna." Fotografijo so nato primerjali z zloglasnim posnetkom kralja Karla in princese Diane v avtomobilu novembra 1992 … In žal vsi vemo, kako se je tista zgodba končala.