IMG-20240429-WA0004 Svet24.si

Foto: Za 30-letnega gornika na območju Šipkovega...

kresovanje, križe 2023 Svet24.si

Bo vreme zdržalo do kresovanja?

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

doncic dallas Ekipa24.si

Dončić je razkril, kaj se dogaja z njegovim ...

Hana Huljić in Petar Grašo 1 Njena.si

Petar Grašo bo že drugič postal očka

Celje Krznar Ekipa24.si

Kapo dol! Te besede Damirja Krznarja odmevajo! ...

Tega o princu Georgeu gotovo niste vedeli!

kš, 02.01.2024 09:58:29

Med nedavnim štiridnevnim obiskom v Singapurju je princ William, ki je bil tam v podporo svoji iniciativi Earthshot, delil zanimive podrobnosti o glasbenih preferencah svojih sinov, 10-letnega princa Georgea in princa Louisa.

Delite na:
Tega o princu Georgeu gotovo niste vedeli!
Mladi rocker, ki v prostem času posluša AC/DC in Led Zeppelin. Profimedia

Ta obisk je bil še posebej pomemben, saj je sovpadal z odsotnostjo vojvodinje Cambriške, Kate, ki je ostala v Združenem kraljestvu, da bi podprla princa Georgea pri njegovih šolskih izpitih.

Princ George in princ Louis kažeta raznolikost v glasbenih preferencah ... starejši brat je rocker,
Princ George in princ Louis kažeta raznolikost v glasbenih preferencah – starejši brat je rocker, mlajši pa ima širši glasbeni okus … Kakšno glasbo pa posluša Charlotte, William ni še razkril.
Profimedia

Na dogodku je princ William spregovoril o različnih glasbenih okusih svojih sinov. Med pogovorom z ameriško pop skupino OneRepublic, ki je nastopila na podelitvi nagrad Earthshot, je povedal: »Louis, moj najmlajši, obožuje vaše pesmi.« Dodal je, da princ George še vedno prisega na rock glasbo, zlasti na avstralsko rock skupino AC/DC in britanske legende Led Zeppelin.

AC/DC - Avstralska rock skupina, priljubljena po svojih energičnih nastopih in ikoničnih pesmih, kot
AC/DC - avstralska rock skupina, priljubljena po svojih energičnih nastopih in ikoničnih pesmih, kot je Thunderstruck, ki navdihuje tudi bodočega kralja.
Profimedia

William je izrazil svoje občudovanje do nastopajočih umetnikov in poudaril, kako so njihovi nastopi vplivali na občinstvo. Pohvalil je britansko skupino Bastille in angleško pevko in kantavtorico Freyo Ridings, ki so nastopili na dogodku. »Popolnoma ste nas osupnili. Iskreno, bilo je izjemno ganljivo, zelo močno in nisem hotel, da se konča,« je dejal William.

George je
George je »nor« na Led Zeppelin, britansko rock skupino, znano po svojem vplivu na razvoj rock glasbe in kultni uspešnici Stairway to Heaven.
Profimedia

Medtem ko je bil osrednji poudarek obiska princa Williama usmerjen v okoljske izzive in varstvo narave, je njegovo deljenje osebnih anekdot dodalo prijetno človeško plat dogodku. V svojem govoru je princ William poudaril, kako Singapur, kot središče za inovatorje in podjetnike, igra ključno vlogo v boju proti nezakoniti trgovini z divjimi živalmi.

Ponosen oče je nedavno razkril glasbene okuse svojih otrok.
Ponosni oče je nedavno razkril glasbene okuse svojih otrok.
Profimedia

Obisk princa Williama v Singapurju ne le ponuja vpogled v njegovo zavezanost okoljskim vprašanjem, ampak tudi prikazuje bolj osebno plat kraljeve družine, ki je pogosto skrita pred javnostjo. Njegove anekdote o glasbenih okusih njegovih otrok poudarjajo, kako so tudi člani kraljeve družine v mnogih pogledih podobni drugim družinam po vsem svetu.

OneRepublic: Ameriška pop rock skupina, znana po hitih, kot sta
OneRepublic: ameriška pop rock skupina, znana po hitih, kot sta Counting Stars in Apologize, ki so pritegnili pozornost širšega spektra publike, vključno z mlajšimi kraljevimi člani.
Profimedia