IMG-20240429-WA0004 Svet24.si

Foto: Za 30-letnega gornika na območju Šipkovega...

kresovanje, križe 2023 Svet24.si

Bo vreme zdržalo do kresovanja?

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

Celje Krznar Ekipa24.si

Kapo dol! Te besede Damirja Krznarja odmevajo! ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

Prerokba: Meghan bo v letu 2024 zelo trpela

kš, 28.12.2023 10:16:05

Jasnovidec iz južnega Londona, Nicolas Aujula, je spet pritegnil pozornost s svojimi svežimi napovedmi za leto 2024.

Delite na:
Prerokba: Meghan bo v letu 2024 zelo trpela
Nicolas je napovedal zelo slabo leto za Meghan Markle Profimedia / KŠ

Spomnimo, da je jasnovidec zaslovel, ker je napovedal pandemijo Covid-19 in gibanja Black Lives Matter. 37-letnik, ki se ukvarja s terapijo in astrologijo, napoveduje še eno zelo turbulentno leto za kraljevo družino, zlasti za Meghan Markle in kralja Karla III. Obenem pa opozarja na potencialen povratek skrajno desničarske politike.

Kraljeva družina v središču dogajanja

Britanski kralj Karel III. bo v središču nekega škandala, ki ga bo zelo očrnil
Britanski kralj Karel III. bo v središču nekega škandala, ki ga bo zelo očrnil
Profimedia

Nicolasova najbolj odmevna napoved je povezana z Meghan Markle, vojvodinjo Susseško. Predvideva, da bo doživela zelo hudo "srčno bolečino", ki pa ne bo povezana s princem Harryjem. Poleg tega omenja "uhajanje kraljevega glasu", kar nakazuje na morebiten škandal v kraljevi družini. Nekateri poznavalci so mnenja, da bi lahko to pomenilo, da se bodo v javnosti pojavili glasovni posnetki Karla III., ki bodo razkrili precej negativno plat monarha. Kar se tiče Meghan Markle pa dejansko ni povsem jasno, čemu se pripisuje “huda srčna bolečina” - Vsekakor pa (po njegovih besedah) ni povezana s Harryjem.

Spremembe na političnem parketu

Donald Trump - spet predsednik?
Donald Trump
Profimedia

Nicolas prav tako izraža prepričanje o možni spremembi za Donalda Trumpa, nekdanjega ameriškega predsednika, pri čemer nakazuje morda celo njegov povratek. Skrb vzbuja tudi napoved povečanja skrajno desničarskih gibanj, kar bi lahko vodilo do izgube "človečnosti" v družbi.

Kibernetski napadi

Nicolas predvideva nestabilnosti na ekonomskem področju, z naraščanjem cen nafte in oslabitvijo dolarja, kar bi lahko privedlo do višjih življenjskih stroškov in pomanjkanja hrane. Opozarja tudi na možnost kibernetskih napadov na bančne sisteme, ki bi lahko povzročili razkritje osebnih bančnih podatkov. Prav tako napoveduje napredek na področju umetne inteligence, z roboti, ki bi lahko nadomestili človeško delo v supermarketih. Torej naslednjo leto lahko pričakujemo robote tudi na blagajnah.

Nas bodo na blagajnah pričakali roboti?
Nas bodo na blagajnah pričakali roboti?

Izvor njegovih prerokb

Nicolas svoje napovedi pripisuje sanjam, vizijam in notranjim občutkom, pri čemer se je prvič srečal z mističnimi izkušnjami že kot najstnik. Kljub kritikam, ki jih prejema, ostaja trden v prepričanju o svojih psihičnih sposobnostih in njihovi resničnosti.

Nicolas Aujula pravi, da ima videnja v sanjah in tudi v budnem stanju.
Nicolas Aujula pravi, da ima videnja v sanjah in tudi v budnem stanju.
Instragram

Nicolasove napovedi za leto 2024 predstavljajo mešanico potencialnih globalnih napetosti in osebnih uspehov. Medtem ko njegove vidike prihodnosti spremljajo skeptiki, njegove prejšnje napovedi pa vzbujajo zanimanje in radovednost o tem, kaj prihodnost prinaša. Če potegnemo črto, bo leto 2024 slabo predvsem za kralja Karla III. in Meghan Markle.