IMG-20240429-WA0004 Svet24.si

Foto: Za 30-letnega gornika na območju Šipkovega...

kresovanje, križe 2023 Svet24.si

Bo vreme zdržalo do kresovanja?

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

Celje Krznar Ekipa24.si

Kapo dol! Te besede Damirja Krznarja odmevajo! ...

Hana Huljić in Petar Grašo 1 Njena.si

Petar Grašo bo že drugič postal očka

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

Meghan bi rada ... a kralj je postavil pogoj!

kp, 14.12.2023 18:21:48

Meghan Markle in princ Harry iščeta možnosti za delno ponovno vključitev v britansko kraljevo družino, kar bi lahko kralj Karel III. pod določenimi pogoji celo sprejel.

Delite na:
Meghan bi rada ... a kralj je postavil pogoj!
Se bosta uspela zadržati? Profimedia

Vojvodinja in vojvoda Susseška, ki sta leta 2020 odstopila kot aktivna člana kraljeve družine, sta od takrat postala odtujena od Harryjeve družine.

Razmišljanja o spravi so se pojavila najbrž tudi zaradi finančnih težav, ki so Meghan Markle vodile k premisleku o preživljanju večine leta v Kaliforniji, kjer trenutno živita, in najemu stanovanja v Kensingtonski palači za preostanek leta. Po mnenju zanesljivih virov, bi takšna ureditev lahko olajšala napetosti v njenem zakonu s princem Harryjem in pomagala pri obnovi odnosov s kraljem Karlom, ki si želi ponovnega združenja. Ključni pogoj za takšno ureditev bi bil, da par preneha negativno govoriti o kraljevi družini v medijih.

Notranji vir je za revijo Life & Style izjavil, da je "nujno, da Meghan in Harry ne govorita več slabo o kraljevi družini. To je ključno za kakršno koli možnost sprave."

Princ Harry in Meghan Markle sta v zadnjem letu izgubila veliko podpore in veliko denarja.
Princ Harry in Meghan Markle sta v zadnjem letu izgubila veliko podpore in veliko denarja.
Profimedia

Zadnji mesec so se po telefonskem klicu med Harryjem, Meghan in kraljem pojavile govorice o izboljšanju odnosov. Možnost, da bi bila povabljena na božično praznovanje v Sandringham, ni bila izključena, vendar je nedavni izid knjige Omid Scobieja "Endgame" spet vnel ogenj “v strehi”.

Kraljevi strokovnjak Duncan Larcombe razlaga, da čeprav trenutno možnosti za spravo ni, vedno obstaja pot nazaj. V intervjuju za revijo New je poudaril: "Vedno obstaja pot nazaj. Če je Camilla lahko postala kraljica po vsem sovraštvu, ki ga je doživela, je možno karkoli. Toda trenutno je to težko predstavljivo."