IMG-20240429-WA0004 Svet24.si

Foto: Za 30-letnega gornika na območju Šipkovega...

kresovanje, križe 2023 Svet24.si

Bo vreme zdržalo do kresovanja?

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

doncic dallas Ekipa24.si

Dončić je razkril, kaj se dogaja z njegovim ...

Alya 2 Njena.si

Alya: 'Vsi pravijo Alya kdaj bo otroček'

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

Kate in William s to fotografijo razdelila javnost

kš, 10.12.2023 13:12:28

Kate Middleton in princ William, valižanska princesa in princ, sta javnosti predstavila letošnjo družinsko božično voščilnico, ki je na družbenih omrežjih sprožila različne odzive.

Delite na:
Kate in William s to fotografijo razdelila javnost
Letošnja voščilnica Profimedia / Josh Shinner

Voščilnica, objavljena v soboto, prikazuje kraljevi par in njune tri otroke – princa Georgea, princeso Charlotte in princa Louisa – v skladnih oblačilih. Črno-bela fotografija, ki jo je posnel Josh Shinner v Windsorju, prikazuje nasmejano družino, skladno oblečeno.
Na voščilnici so v ospredju mladi člani kraljevske družine, medtem ko sta Catherine in William skupaj s princem Georgem v ozadju. Posebej opazen je Louis, ki stoji pred Williamom, s princem, ki mu nežno položi roko na ramo.

Odgovor družbenih omrežij

Na družbenih omrežjih so mnogi oboževalci izrazili navdušenje nad tem, kako so otroci zrasli. Posebno pozornost so namenili princesi Charlotte, ki so jo mnogi primerjali s svojim očetom. Eden od komentatorjev je na Facebooku izpostavil: "Charlotte je podoba svojega očeta." Drugi so poudarili njeno sproščeno držo in odraslost.
Medtem ko so nekateri komentatorji izražali navdušenje nad zdaj že velikimi otroci, kot je opomba "George je postal tako visok", so drugi zapisali, da so bile prejšnje voščilnice precej lepše. Nekateri so namreč menili, da letošnji družinski portret ne dosega standardov preteklih let. "Na fotografiji je videti, da so se vsi skupaj zbrali, vendar so vse prej kot vsakdanja družina," je pripomnil eden od uporabnikov.
Izjava, objavljena v imenu princa in princese Walesa, se glasi: "Princ in princesa Walesa z veseljem objavljata novo družinsko fotografijo. Fotografijo, ki krasi letošnjo božično voščilnico njunih kraljevih veličanstev, je posnel Josh Shinner, na njej pa so princ in princesa s svojimi tremi otroki v Windsorju."
Ta božična voščilnica kraljeve družine tako ostaja predmet razprav med oboževalci, ki izražajo tako občudovanje kot nostalgijo za preteklimi leti.