profimedia-0808999589 Svet24.si

Umrl komaj 15-mesečni sin slavnega MMA borca

Hyalomma-marginatum_H Svet24.si

Eksotični orjaški klop osvaja alpske dežele in ...

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

zvezdan radonjic Primoz Lavre Reporter.si

Tako v SDS nagrajujejo zasluge in zvestobo: ...

doncic dallas Ekipa24.si

Dončić je razkril, kaj se dogaja z njegovim ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

Harry in Meghan - kdo laže?!

kš, 06.12.2023 14:57:29

Princ Harry in Meghan Markle naj bi po poročanju tujih medijev sama zavrnila povabilo na poroko leta Hugha Grosvenorja. Kdo sedaj laže in kdo govori resico?!

Delite na:
Harry in Meghan - kdo laže?!
Harry se menda ne želi soočiti z bratom in njegovo ženo ... Profimedia

Harry in Meghan sta menda povabilo zavrnila, da bi se izognila potencialno nerodnemu srečanju s Kate Middleton. Harry, ki že leta prijateljuje z westminstrskim vojvodo Grosvenorjem, naj bi prejel vabilo na poroko. Kljub dolgoletnemu prijateljstvu in povezavam z vojvodino - Grosvenor je namreč tudi krstni oče princa Archieja - naj bi Harry osebno poklical Hugha in pojasnil, da se z Meghan dogodka ne bosta udeležila. Torej, mediji sedaj poročajo, da je Harry sam zavrnil prijatelja.
Notranji vir je za ameriški Page Six razkril, da je Harry Grosvenorju dejal, da bi bilo nerodno, če bi se on in Meghan udeležila dogodka in se zato opravičil. Razlog za to odločitev naj bi bili zelo slabi odnosi med Kate in Meghan, ki trajajo že kar nekaj časa. Ženski se domnevno ne moreta videti. Vendar se nam tu poraja vprašanje - ali je Meghan res tak tip, da bi zavrnila povabilo na prestižni dogodek le zaradi tega, da se izogne srečanju s Kate? Vse skupaj preseneča in zdi se, da nekdo drug premika figurice na kraljevi šahovnici. The Times trdi, da so člani kraljeve družine in tisti, ki so jim blizu namenoma izključili Harryja in Meghan in ne obratno.
Poroka bo potekala 7. junija v katedrali v Chestru, kjer bo Grosvenor izmenjal zaobljube z dolgoletno partnerico Olivio Henson. Povabila so bila poslana številnim znanim kraljevim osebam.
Brez neposrednih izjav od vpletenih ali potrjenih virov je težko z gotovostjo trditi, kateri razlogi so vplivali na njeno odločitev.