IMG-20240429-WA0004 Svet24.si

Foto: Za 30-letnega gornika na območju Šipkovega...

kresovanje, križe 2023 Svet24.si

Bo vreme zdržalo do kresovanja?

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

Celje Krznar Ekipa24.si

Kapo dol! Te besede Damirja Krznarja odmevajo! ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

Celje Krznar Ekipa24.si

Kapo dol! Te besede Damirja Krznarja odmevajo! ...

Harry in Meghan - dokončno izbrisana?!

kš, 05.12.2023 10:09:12

Harry in Meghan Markle sta vedno bolj izolirana in tokrat sta doživela kar dvojno ponižanje.

Delite na:
Harry in Meghan - dokončno izbrisana?!
Harry in Meghan sta dobesedno odletela! PROFIMEDIA

Zdi se, da je bilo vabilo za preživljanje božiča s kraljem in ostalimi člani kraljeve družine umaknjeno še preden je bilo poslano, prav tako pa sta bila izbrisana s seznama gostov najbolj ekskluzivne kraljeve poroke leta 2024, ki bo med Hughom Grosvenorjem, vojvodo Westminsterskim, in Olivio Henson potekala prihodnji junij. Vse to zaradi knjige Omid Scobieja, Endgame.

Obtožbe in žalitve, uperjene proti kraljevi družini, so se znova obrnile proti Harryju in Meghan Markle, čeprav onadva trdita, da nista nikakor sodelovala pri nastajanju te knjige.

Po poročanju Expressa, se zdi, da je situacija veliko bolj zapletena. Kraljevo osebje je načrtovalo pošiljanje, vendar je bilo to na koncu umaknjeno. Skratka, težko ponižanje za Harryja in Meghan in težek udarec za rdečelasega princa, ki je upal na spravo z očetom. Toda po obtožbah o rasizmu, vsebovanih v Endgame, ki so usmerjene prav na Karla in na Kate, se je palača odločila, da Harryja in družine ne bo več vabila, zato je zelo verjetno, da bodo božič preživeli v topli Kaliforniji.

Prijatelj mu je obrnil hrbet

Junija bi se morala Harry in Meghan udeležiti ene najbolj ekskluzivnih porok leta, med Hughom Grosvenorjem, vojvodo Westminsterskim, in Olivio Henson. Njuna prisotnost je bila skoraj samoumevna, tudi zato, ker je Grosvenor zelo dober Harryjev prijatelj. A potem, ko je knjiga prišla na police, sta bila izbrisana tudi iz tega seznama. Skratka, nihče ne želi imeti opraviti z njima, saj to prinaša samo težave.
Tiskovni predstavnik Grosvenorja, ki je eden najbogatejših mož v Veliki Britaniji, je za People povedal: "Nismo v položaju, da bi komentirali seznam gostov."

Po poročanju Sunday Timesa bodo na poroki prisotni Karel, Camilla, William in Kate.