nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

Neverjetnih 100.000 evrov za obleko, ki jo je nosila le enkrat!

M.K., 06.08.2023 17:14:05

Meghan Markle in princ Harry sta leta 2019 odpotovala v Maroko, kjer naj bi vojvodinja Susseška porabila več kot 110.000 funtov za oblačila znanih modnih oblikovalcev.

Delite na:
Neverjetnih 100.000 evrov za obleko, ki jo je nosila le enkrat!
100.000 evrov za obleko Profimedia / KŠ

Med kraljevo turnejo je bila še noseča s princem Archiejem in večkrat nosila svoja elegantna, a preprosta vsakdanja oblačila – oprijete kavbojke in črtaste srajce, ki so značilne zanjo. Na večernih dogodkih pa je vsak dan osupnila v izjemno razkošnih oblačilih. Najprej s prefinjeno obleko Valentino, čudovito modro obleko, po mnenju mnogih pa je bila njena najboljša izbira turneje Diorjeva zlata obleka v slogu kaftana, ki jo je nosila na sprejemu britanskega veleposlanika v Rabatu in naj bi bila vredna več kot 90.000 funtov (105.000 evrov).

1 meghan-markle, maroko
Obleka ji je odlično pristajala in njeni oboževalci so razočarani, da je ne obleče večkrat.
Profimedia

To pa še ni vse!

Videz je dopolnila z diamantnimi uhani, zlato pisemsko torbico in ujemajočimi se čevlji Dior za 600 funtov (685 evrov). Celotna oprava tistega večera jo je tako stala okrog 115.000 evrov. Do tal segajoča zlata obleka je bila okrašena z dragulji in je imela napihnjene rokave, Meghan pa je bila v njej videti čudovito, vendar je od takrat še nikoli ni oblekla.

Nihče od Harryjevih sorodnikov naj ji ne bi voščil.
Nevtralni toni ji zares pristajajo in se jih nenehno poslužuje. Videz je dopolnila še z diamantnimi uhani.
Profimedia

Takrat so kraljevi oboževalci na družbenih omrežjih pohvalili njen slog, modni strokovnjaki pa poudarili, da vojvodinja vedno izbira minimalistični slog s čistimi linijami in nevtralnimi barvami ter daje poudarek kakovosti oblačil. A kljub temu, da se izogiba ekstravagantnim oblačilom in modnim dodatkom, je jasno, da je ni strah ekstravagantnih cen.

Kako dosežemo podoben videz?

Meghan ohranja svoj slog umirjen in čist, da lahko do izraza prideta njena naravna lepota in eleganca. Izbira preproste dodatke in se osredotoča na kakovost, ne pa na količino. Skrbno izbira »glavne junake« svoje garderobe in se vedno prepriča, da ji odlično pristajajo. Če je naša garderoba polna nevtralnih tonov, se bomo zjutraj lažje oblekli in kombinirali kose oblačil ter si lahko privoščili manjšo garderobo, v zameno pa več kakovosti.

3 meghan-markle, maroko
Obleka je bila tako draga tudi zato, ker je okrašena z dragimi kamni.
Profimedia

Meghan se raje osredotoča na izbiro tkanine in silhuete, ki ji zagotavljata njen slog. Tudi v času, ko je bila delovna članica kraljeve družine, je večinoma izbirala nevtralne barve, ki niso vzbujale posebne pozornosti.