nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

Brigita Langerholc Njena.si

Brigita Langerholc se je z družino preselila na ...

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

Karel III. - Odrezal ju je!

kš, 05.08.2023 14:31:18

8. september 2023 bo pomemben datum za kraljevo družino: eno leto od smrti kraljice Elizabete, ki je 8. septembra 2022 umrla na gradu Balmoral, svoji najljubši rezidenci.

POSLUŠAJ ČLANEK V CELOTI! - Harry in Meghan spet nepovabljena!

Delite na:
Karel III. - Odrezal ju je!
Karel III. naj bi ju popolnoma odrezal Profimedia / KŠ

Seveda je načrtovana komemoracija, na kateri se bodo člani kraljeve družine poklonili preminuli vladarici. Harry in Meghan? Nista bila povabljena. Kralj torej ponovno kaznuje svojega sina in njegovo ženo, ki sta zdaj nenehno v središču pozornosti in škandalov, ki niso dobri za krono.

Ko so 8. septembra 2022 prišle prve ne preveč pomirjujoče govorice o zdravstvenem stanju kraljice Elizabete, je bil ves svet zaskrbljen. Takoj so bili vidni prvi znaki kode načrta "Londonski most je padel": obupno hitenje kraljičinih otrok v Balmoral, Harry z letalom, William z avtomobilom … Nato je sledila BBC-jeva objava in deljenje objave na Instagramu s strani Buckinghamske palače.

Princ Andrew bo imel zelo težko obdobje ... Nihče mu ne bo stal ob strani
Povabljen je celo Princ Andrew ...
Profimedia

"Kraljica je danes popoldne mirno umrla v Balmoralu. Kralj in kraljica soproga bosta danes zvečer ostala v Balmoralu in se jutri vrnila v London." Leto pozneje se je kraljeva družina seveda odločila, da se bo kraljici v spomin poklonila v Balmoralu, kjer se je vse skupaj tudi zgodilo. Po navedbah časopisa Sun sta bila povabljena tudi princ Andrew in nekdanja žena Sarah Ferguson.

A Harry in Meghan ne …

Poleg tega je kraljeva družina Meghanin rojstni dan javno prezrla. Po mnenju enega od strokovnjakov je razkol med Harry in Megahn ter preostalimi člani kraljeve družine zdaj nemogoče zaceliti. Meghan je 4. avgusta dopolnila 42 let, vendar nihče od članov kraljeve družine ni delil javne objave, v kateri bi ji zaželel vse najboljše.

Nihče od Harryjevih sorodnikov naj ji ne bi voščil.
Nihče od Harryjevih sorodnikov naj ji ne bi voščil.
Profimedia

Ob svojem rojstnem dnevu se je odločila, da bo praznovala v "zasebni" obliki. Brez razkošnih zabav, tudi zato, ker je zdaj vedno v tabloidih, zlasti zaradi krize s princem Harryjem. Kriza, ki naj bi jo par z javnim nastopom zanikal. Vendar to nikakor ni bilo dovolj.

Po informacijah, ki jih je delil RadarOnline, naj bi bila Harry in Meghan v takšni krizi, da sta se odločila, da bosta nekaj časa ostala "narazen", da bi ozdravila in obnovila odnos. "Harry ne spada v pozlačen, a površen svet Hollywooda in želi najti samega sebe". Pogrešal naj bi celo dom. Pa ga res?

Harry se nikakor ne more navaditi na bleščeči Hollywood
Harry se nikakor ne more navaditi na bleščeči Hollywood
Profimedia