nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

festival svobode gibanje svoboda zbiljsko golob pl Reporter.si

Golobovo napihovanje z dvema mandatoma, v katerih ...

doncic dallas Ekipa24.si

Dončić je razkril, kaj se dogaja z njegovim ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

Osramočena Kate - žrtev krute šale s kondomi

kš, 02.08.2023 10:30:02

Kate Middleton je pred odhodom na univerzo, kjer je spoznala svojega bodočega moža, princa Williama, opravljala poletno službo, ki je vključevala izjemno težko delo in skrb za pomembne stranke.

Delite na:
Osramočena Kate - žrtev krute šale s kondomi
Sodelavci so se je nesramno privoščili. Profimedia

To delo pa ji je bilo pisano na kožo in je neizmerno uživala … Vsaj do trenutka, ko so jo sodelavci povsem osramotili.

Njena poletja v vlogi valižanske princese so morda zdaj sestavljena iz brezskrbnih oddihov, obsijanih s soncem in srečanj kraljeve družine v Balmoralu, toda preden je prišla do tega, je morala čez marsikaj …

Preden se je odpravila na univerzo St Andrews, kjer je spoznala svojega bodočega moža, princa Williama, je Kate želela zaslužiti nekaj dodatnega denarja. In tako kot številni študentje, ki čakajo na začetek visokošolskega študija, se je tudi ona odločila za poletno delo. Vendar je bilo njeno delo nekoliko bolj nenavadno kot delo natakarice ali prodajalke, ki skrbi, da je na policah vse zloženo … Bilo je namreč sestavljeno iz "napornega" dela na odprtem morju, kjer se je lahko predajala svojemu hobiju, jadranju.

Kate Middleton je že od mladih let ljubiteljica jadrnic in jadranja
Kate Middleton je že od mladih let ljubiteljica jadrnic in jadranja
Profimedia

V knjigi Kate: bodoča kraljica, ki jo je napisala Katie Nicholl, piše, da je delala v Southamptonu kot pomočnica na krovu jaht Challenger. Po besedah Cala Tomlinsona, enega od kapitanov, pod katerimi je Kate delala, je bila bodoča kraljica zelo pridna in zavzeta. Sodelovala je z vsemi, bila je zelo profesionalna, samozavestna in tudi nekoliko prevzetna.

Kljub trdemu in pridnemu delu pa se zdi, da so se nekateri njeni nekdanji sodelavci radi zabavali in se celo norčevali na njen račun. Očitno jim ni bila pretirano pri srcu, menda prav zaradi njene prevzetnosti in na trenutke celo vzvišenosti. Zato so se odločili, da se bodo nekoliko pozabavali na njen račun. Med njenimi nalogami je bila tudi demonstracija varnosti, pri kateri je Kate gostom pokazala, kako delujejo rešilni jopiči na plovilu.

Kate Middleton še vedno zelo rada uživa med valovi.
Kate Middleton še vedno zelo rada uživa med valovi.
Profimedia

Po besedah Cala pa so jo nekega dne nekdanji sodelavci med demonstracijo ušpičili nekaj zelo neokusnega, vendar je bodoča kraljica ostala neomajna. V knjigi je zapisal: "Ko je potegnila preklopnik, se je stvar napihnila in iz nje je padlo veliko kondomov. Bila je popolnoma osramočena in v veliki zadregi. To potegavščino je vzela bolj resno kot drugi, vendar je to ni odvrnilo od dela. Sprva je bila jezna, sčasoma se je pomirila in ne spomnim se, da se bi jim kdaj maščevala.” Skratka, šalo je sprejela z dvignjeno glavo, kot se za tako damo, kot je ona pač spodobi.

Ko je na blagajni nekdo iz kraljeve družine

Kate pa ni edina iz kraljeve družine, ki je že imela poletno delo, saj je bilo lani razkrito, da je lady Louise Windsor pred začetkom študija služila žepnino z delom v vrtnem centru. Zaslužila naj bi 6,83 funta na uro z delom na blagajni, pozdravljanjem in nudenjem pomoči strankam ter obrezovanjem in sajenjem rastlin, kupci pa so jo hvalili, da je bila pri svojem delu "vljudna in pozorna".

Lady Louise Windsor je nekaj denarja zalužila na blagajni v trgovini.
Lady Louise Windsor je nekaj denarja zalužila na blagajni v trgovini.
Profimedia


Ena od strank je opisala svoj šok ob pogledu na vnukinjo pokojne kraljice na delovnem mestu, saj je dejala, da mu je služila na blagajni. Za časnik Sun so povedali: "Nisem mogla verjeti, da je to lady Louise - dvakrat sem morala pogledati. Je res skromna in prijazna mlada ženska, ki je vljudna in pozorna do strank. Videti je bilo, da ji je delo všeč. Nikoli si ne bi mislili, da bo kraljičina vnukinja prevzela delo za blagajno."