nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

marko in jerneja Njena.si

Poroka na prvi pogled: Trk realnosti takoj po ...

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

Razbita družina - Harry odhaja, z njim gre tudi sin Archie

kš, 01.08.2023 17:14:30

Harry odhaja v Afriko in z njim gre tudi Archie. Meghan Markle ostaja doma z Lilibet …

Delite na:
Razbita družina - Harry odhaja, z njim gre tudi sin Archie
Harry, Meghan, Archie in Lilibet Profimedia / KŠ

Harry naj bi se odločil, da bo (vsaj začasno) zapustil Meghan Markle in odpotoval v Afriko, s seboj pa vzel tudi najstarejšega sina Archieja. Mala Lilibet pa naj ne bi bila del te ekspedicije, ki ima pridih generalke za trajno in dokončno ločitev.

Harry je bil zaradi teh
Harry želi, da gre mali Archie z njim v Afriko.
Profimedia

Harry z Archiejem odhaja v Afriko

Da bo Harry odšel v Afriko brez Meghan Markle, je govorica, ki kroži že nekaj časa, vsaj od potrditve nove pogodbe z Netflixom, v kateri je izrecno navedeno angažiranje princa za dokumentarni film, ki bo posnet na afriški celini. Projekt, iz katerega je bila izključena Meg. Temnolaska tega menda ni dobro sprejela, že glede na to, da je ona tista, ki ima filmske ambicije. Toda vojvodinja sussekška naj bi našla nov izziv zase … Govori se namreč, da se pogaja za vlogo v nadaljevanju filma Telesni stražar.

Bojda se Meghan poteguje za glavno vlogo v prihajajoči hollywoodski uspešnici Telesni stražar II.
Bojda se Meghan poteguje za glavno vlogo v prihajajoči hollywoodski uspešnici Telesni stražar II.
Profimedia

Do zdaj se o usodi otrok iz Sussexa še ni govorilo. Toda s fotografije, ki je bila objavljena na naslovnici revije Woman's Day, je razvidno, da se je princ menda odločil, da bo svojega najstarejšega sina vzel s seboj. Zato je potovanje v Afriko videti skoraj kot dokaz za skorajšnjo ločitev.

Hčerka Harryja in Meghan Lilibet Diana.jpg
Lilibet bo ostala z mamico
edit: njena.si

Ne razumeta se več ... 

Harryjev in Meghanin zakon je na trhlih tleh in čeprav zakonca o tem nista nikoli ničesar povedala, kroži preveč govoric o prepirih, ljubimcih in hotelskih sobah, da v njih ne bi bilo vsaj nekaj resnice. Trenutno bi bila ločitev za oba uničujoča, vendar je zelo verjetno, da Sussexova iščeta načine, kako bi okrepila svoje finančne interese in zaščitila otroka Archieja in Lilibet pred škodljivimi posledicami uradnega konca njunega zakona.

Kako je, če mama in oče živita ločeno?

Tako je Harry potovanje za Netflixov dokumentarec verjetno izkoristil za to, da je otroke poskušal navaditi na to, da mama in oče živita ločeno, tudi če ne uradno, torej tudi če do ločitve ne bo prišlo. Slednje bi namreč ogrozilo tako Harryjevo kot Meghanino skrbništvo nad otrokoma, ki bi tako prešli pod odgovornost dedka Karla III., kar si seveda nihče od njiju nikakor ne želi.

Harry in Meghan Markle, vabilo na Balmoral, vendar ne od kralja

Grad BalmoralDružina naj bi sicer prejela vabilo za poletni dopust v Balmoralu
Družina naj bi sicer prejela vabilo za poletni dopust v Balmoralu
Profimedia

V vsakem primeru je ta ločitev med Harryjem in Meghan za zdaj začasna. Pravzaprav obstaja celo možnost, da bi par lahko nekaj dni preživel v Balmoralu. Po poročanju časopisa Express naj bi Harry in Meghan prejela vabilo, da avgusta nekaj časa preživita na škotskem gradu, ki je zdaj v lasti Karla in Camille. Menda pa slednja ni nikakor navdušena nad tem.

Harry in Meghan naj bi iz palače prejela vljudnostno vabilo,
da se pridružita preostali družini, vendar Karel ni osebno povabil sina …
Zadeva je precej uradna.

Fotografija je bila posneta na Balmoralu na Škotskem leta 1997, ko je bilo Williamu 14, Harryju pa 1
Fotografija je bila posneta na Balmoralu na Škotskem leta 1997, ko je bilo Williamu 14, Harryju pa 12 let. To je bil srečen trenutek tik pred tragedijo Dianine smrti.
Instagram

Po drugi strani pa se Harry menda sploh ni odzval. Skoraj zagotovo se lady Markle ne namerava vrniti v Veliko Britanijo, kaj šele, da bi še kdaj videla moževo družino. Po drugi strani pa bi se Harry lahko vrnil že zato, da bi ugotovil, ali obstaja možnost, da bi ga sprejeli nazaj v palačo. Čeprav dobro obveščeni pravijo, da je William neomajen in nima namena finančno podpirati svojega brata, kot bi to narekoval njegov naziv valižanskega princa.