nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

Harry in Meghan: David Beckham je BESEN!

kš, 31.07.2023 11:15:52

Princ Harry in Meghan Markle nimata več stikov s svojima dolgoletnima prijateljema ... David Beckham je "besen" zaradi razno raznih obtožb!

Delite na:
Harry in Meghan: David Beckham je BESEN!
Harry in David sta se skregala ... Vsega je kriva --- Meghan Profimedia / KŠ

Meghan Markle in princ Harry naj bi bila vse bolj osamljena. Slika, ki se nam poraja, je podoba para, ki je vedno bolj osamljen. Tako zelo, da sta izgubila prijateljstvo (in spoštovanje) drugega para in sicer Davida in Victorie Beckham, ki sta jima prej vedno stala ob strani.

Princ Harry in David Beckham sta bila dolgoletna prijatelja. Vse dokler ni prišla zelo huda obtožba - Meghan je namreč obtožila nekdanjo prijateljico, da je javnosti izdala njene skrivnosti. Ko sta se Harry in Meghan preselila v Ameriko je bila prijateljska veza z Beckhamovi, kljub oddaljenosti še vedno bila pristna in globoka … a potem se je zgodil telefonski klic.

Skregala sta se zaradi Meghan

Zgodilo se je nepredstavljivo. Harry in David sta se skregala zaradi Meghan, ki je obtožila Victorio, da je razkrila nekatere zasebne informacije. Harry naj bi pred časom tako poklical Davida in ga obtožil, da je njegova žena obrekovala Meghan. O tem domnevnem telefonskem pogovoru je poročal časnik The Mirror, pri katerem so zapisali še, da Meghan moža prepričala, da se je soočil s prijateljem. “Harry je bil zelo zaščitniški do Meghan in se je odločil, da se zadev loti naravnost - brez ovinkarjenja … Stopil je takoj v stik z Davidom in po telefonskem klicu se je njuno prijateljstvo za vedno končalo,” je povedal vir blizu para. Seveda so britanski mediji prepričani, da se Victoria ni nikoli ukvarjala z obrekovanjem nekdanje prijateljice, ravno nasprotno. Vicotria naj bi bila namreč zelo diskretna oseba.

Nihče ju ne mara

Harry in Meghan sta tako vedno bolj izolirana. Nihče ju ne podpira in niti v Hollywoodu jima več ne gre. Zadolžena sta do vratu in čaka ju tudi prodaja vile v Montecitu. Številni prijatelji so jima obrnili hrbet in celo kralj Karel III. ima zaradi njiju kup težav … Skratka, videti je, da se pravljica spreminja v nočno moro.