nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Poroka na prvi pogled: Markove navade ...

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

IZBRUH soseda: “Harry in Meghan sta neznosna!”

kš, 27.07.2023 16:23:58

Sosed razvpitega para je razkril, kakšna sta v resnici Harry in Meghan: “Odrinila sta me! Želel sem biti le prijazen!”

Delite na:
IZBRUH soseda: “Harry in Meghan sta neznosna!”
Harry in Meghan Profimedia / KŠ

Harryja in Meghan očitno ne prenaša več nihče. Celo ali bolje rečeno, predvsem njuni sosedje v Montecitu. Sedaj se je 88-letni sosed odločil, da bo javno spregovoril. Obtožil ju je nesramnosti in brezbrižnosti.

Ko sta kupila svojo izjemno luksuzno vilo v Montecitu, so bili številni navdušeni … Bila sta zvezdnika, par, ki si je drznil kljubovati kraljici Elizabeti in živeti svobodno, ne da bi se mu bilo treba uklanjati zastarelim pravilom in protokolom, ki so ju vedno potiskali na drugo mesto, tj. v senco Williama in Kate. Toda kmalu se je razkrila prava narava Sussexov.

Že pred časom so se celo zvezdniški sosedje pritoževali nad snobovstvom Harryja in Meghan, ki živita v izolaciji, ne da bi se zmenila za sosede ali imela minimalne odnose, ki jih človek potrebuje za harmonično življenje v lastni soseski. Nato se je tej brezbrižnosti pridružilo še nesramno vedenje. Harry in Meghan sta se pogosto sprla in to na tak način, da je nekdo nekoč poklical policijo, ker se mu je zdelo, da je kričanje iz njihove vile res neznosno. Izmišljotina ali resnica, dejstvo je, da so lani poleti pred vrati Sussexovih opazili policijske avtomobile. Zdaj je vsaj ta težava rešena, saj Harry več noči preživlja v hotelski sobi, čeprav še vedno ni jasno, ali je tam sam ali v družbi neke ženske (ki po navedbah poznavalcev nikakor ni Meghan).

Harry in Meghan Markle, sosedov izbruh

Zdaj pa je Independent povzel izbruh soseda, ki se pritožuje nad nesramnostjo para, ki naj bi bila tako snobovska, da ga popolnoma ignorirata. Zato je izbral najboljši način za maščevanje - pogovor z novinarji.

harry3
Kmalu bo ta vila last nekoga drugega in sosedje se bodo oddahnili ...
Profimedia

Omenjeni sosed se imenuje Frank McGinity in je 88-letni veteran ameriške mornarice. Povedal je, da si je od njunega prihoda leta 2020 prizadeval, da bi z njima vzpostavil pristne sosedske stike. Nekdanji vojak naj bi se na vratih para pojavil z darilom, ki pa ni bilo dobro sprejeto. Povedal je, da je Harryju in Meghan prinesel nekaj posnetkov soseske, ki jih je posnel.

♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦

"Harry in Meghan živita v starem posestvu McCormick in s filmi na zgoščenki sem šel do njunih vrat, vendar ju niso zanimali. Varnostnik me je dobesedno odrinil, rekoč, da ju filmi 'ne zanimajo'. Hotel sem biti samo prijazen," je povedal McGinity, ki je dodal: "Tukaj ju ne vidimo veliko. Presenetljivo je, da sta se sploh preselila sem. Ljudje, ki živijo v tej soseski, so na splošno starejši.”

Veteran je povedal, da je bil zelo blizu Harryjevega in Meghaninega posestva. "Imam veliko hišo v neposredni bližini Harryjevega in Meghaninega posestva in živim v hiši za goste, medtem ko glavno hišo oddajam prek Airbnb." Kljub bližini pa ga par nikakor ni želel spoznati.

Meghan in Harry naj ne bi imela veliko skupnih točk.
Par naj bi bil zelo neprijazen in snobovski.
Profimedia

Sicer, pa si bo lahko gospod McGinity kmalu oddahnil, saj naj bi par svojo megalomansko vilo prodajal … Kupila sta jo za nekaj več kot 14 milijonov dolarjev, sedaj pa naj bi jo prodajala za 20 … To pa zato, ker sta do vratu v dolgovih.