jernej tozon Dobra karma

Napoved: do poletja 2023 se bo Čuku Jerneju ...

PinkBlackGreen_FINAL Svet24.si

RAZKRITO: S tem telefonom boste dobili največ za ...

planet1 - foto jaka koren Svet24.si

Najprej se je videlo iz vesolja, kar zdaj ...

čelik7 Svet24.si

Pavle Čelik: »Državljani se zavedajo svojih ...

kuzma, korona-virus, meja, mejni-prehod Necenzurirano

Ko te izsiljuje Dunaj, se ti stoži po Bruslju

jelena karleuša Odkrito.si

Ljubil naj bi jo znan turški igralec!

Šerbi Njena.si

Naprodaj hiša pokojne Šerbi

Kolumna
Ženske ...

Ženske ...

Karmen Spacapan, 16.08.2019 11:00:00

Pravijo (moški), da smo komplicirana bitja, da nas ne razumejo dobro, da se ne znamo dobro izražati, da postavljamo milijon in eno vprašanje ... No, ne vem, ali je ravno tako. Mogoče so moški tisti, ki ne znajo poslušati?

Delite na:

Ne bom posploševala, če te nekdo želi poslušati, ti pač prisluhne, te sliši ... Na srečo sem na svoji življenjski poti srečala več takih, ki so me slišali, kot takih, ki me niso. Srečna sem, da sem ravno v tem trenutku še kako slišana in da imam ob sebi ljudi, s katerimi mi je preprosto lepo. Ampak vendarle je res, da smo ženske malce drugačne od moških ... In kakšna je resnica o nas ženskah?

Smo res tako slabe voznice, imamo res vse rade sladko vino, imamo res rade romantične filme in se utapljamo v solzah, medtem ko se Leonardo DiCaprio utaplja v ledenem morju po potopu Titanika? Ne! No, vsaj zase lahko rečem, da to ne velja! Mislim, da sem zelo dobra voznica ... Ne maram sladkega vina, veliko bolj mi je pri srcu suho in absolutno mi niso všeč srceparajoči romantični filmi, pa tudi DiCaprio ni ravno moj tip, bolj mi je všeč Robert Downey Jr. v vlogi super junaka Ironmana ... Torej, ženske imamo ogromno odtenkov, vsaka je drugačna ... Tako kot izjemna Barbi Šov, ki bo konec septembra še zadnjič predstavila svojo komedijo 50 odtenkov ženske!  Izjemna naravna lepotica z dolgimi naravno rdečimi in skodranimi lasmi, ki je videti, kot da bi prišla iz ene od umetnin Sandra Botticellija, je tako zelo pristna, da absolutno ne mislim zamuditi njene zadnje uprizoritve te več kot uspešne komedije. Skratka, Barbi je fenomenalka ... O njej pišemo na strani 22.

Ni pa le fenomenalna igralka, je tudi zelo gostoljubna in izjemna kuharica. Jedi, ki jih pripravi, so eksplozija različnih okusov. Za eksplozije okusov, ki jih sicer lahko občudujemo le prek televizijskih zaslonov, je odgovoren tudi razvpiti televizijski kuhar Gordon Ramsay. Čeprav ni neki lepotec, moram povedati, da se mi zdi presneto seksi, mogoče zaradi njegovega značaja, ki očitno ni prav enostaven. No, za ekskluzivni intervju s tem svetovno znanim kuharjem je poskrbela Marjana Vovk, preberete pa si ga lahko na strani 24! In veste, kaj je povedal ... Da se vrnem na te odnose moški-ženska, Gordon je Marjani zaupal: »Hrana je skupni jezik vseh!« Tako žensk kot moških, torej. 

Prijetno branje, dober tek in – zakaj pa ne – veliko užitkov ob poležavanju na kavču in gledanju televizije!