ženska pomlad Dobra karma

TO je bolj pomembno, kot tuhtanje, kdaj bo težkih...

inja zalta Svet24.si

Inja pozvala k medsebojni pomoči in kritikom ...

PER-upokojenci trgovina nemcija-reuters Reporter.si

Nemški izhod iz karantene: dalj časa bi v ...

maske Svet24.si

Poveljnik Civilne zaščite: Tudi po dobavah ...

20200303-00993114 Necenzurirano

Razkrivamo vladni trik za zvišanje ministrskih ...

Gaia Asta 1 Odkrito.si

Gaia Asta: »Stanje pri nas se bo umirilo v ...

2_Nuša Rojs Njena.si

Nuša Rojs spet z Mijom

Kolumna
Sproščanje ...

Sproščanje ...

Karmen Spacapan, 10.10.2019 08:00:00

Po enotedenskem dopustu, ki sem ga preživela doma, sem nazaj. Lahko rečem, da sem se kar spočila. To ni bil običajen dopust, ki si ga privoščimo v poletnih ali zimskih mesecih, saj sem dneve preživljala doma in si privoščila maratone televizije ter predvsem Netflixa.

Delite na:

 Spet sem »odkrila« serijo, ki me je posrkala vase. Ni me sram povedati, da je to »mainstream« ameriški proizvod, v katerem glavno vlogo igrata precej zapita brata, njun brkati oče in hipijevska mama. Družina ima svoj ranč in lokalni bar. Skratka, serija The Ranch je namenjena prav temu, kar sem želela doseči pretekli teden – popolni sprostitvi. V glavni vlogi je postavni Ashton Kutcher, ki ima izjemno simpatično vlogo, prevzela pa me je 64-letna Debra Winger, ki igra mamo Maggie.

Zakaj mi je Debra tako všeč? Ker se mi zdi izjemno lepa, spontana, zabavna. Čeprav ji čas nekako ni prizanesel, je vseeno res zelo privlačna – in to brez botoksa, hialurona in vprašljivih plastičnih popravkov. Vidi se, da je zrela lepotica, ki se je pač postarala, ki sprejema naravni proces staranja, ki mu je očitno še kako kos. Pohvalno. Torej moramo to sprejeti tudi me, navadne smrtnice, ki se pač staramo, se s tem spoprijeti in verjeti v to, da smo lahko kljub letom še vedno prijetno zapeljive. Seveda to velja tudi za moške, da ne bo pomote.

No, poleg poležavanja na kavču in popolnega sproščanja sem si privoščila tudi ogled zadnje predstave 50 odtenkov ženske. Barbi Šov je posebnica, vendar taka, ki v sebi skriva vsako od nas ... Izvrstna komedija, zaradi katere sem se do solz nasmejala in obenem poskrbela za vadbo trebušnih mišic, tudi zato pa sem se odločila, da jo povabim k sodelovanju. Zaupala sem ji kolumno, ki jo boste našli na strani 27. Barbi je spontana, rdečelasa Ženska (veliki Ž je z namenom!), ki bo skozi rožnata očala gledala v svet – naš svet.

Kmalu bo na slovenske odre v družbi vrhunskih igralcev pripeljala noro komedijo o izboru za resničnostni šov! Smešno za crknit, zagotavljam vam!

V glavnem, če sem pretekli teden posvetila popolnemu sproščanju, je v tem tednu vse drugače – v uredništvu smo v polnem zagonu in pripravljeni na to, da vam, dragi bralci, vsak teden postrežemo z aktualnimi in zanimivimi zgodbami iz sveta televizije, filma ter kulture.

Lepo je biti spet na delovnem mestu in pisati za vas, dragi bralci ...