kartoskop Dobra karma

Kartoskop za obdobje med 23. in 29. septembrom

Vedeževalka, prerokovalka, sveča, vedeževanje, prerokovanje, šloganje Svet24.si

Upanje je izpuhtelo, Karin so našli mrtvo v morju...

tonin ugrabitev2 Reporter.si

Ko ti oblast stopi v glavo: kako se je Tonin dal ...

cepivo, sputnik V Svet24.si

Kako blizu je cepivo proti koronavirusu?

20200923-01026932 Necenzurirano

Iz naših žepov v žep ministra Vizjaka

presaditev organov Odkrito.si

Darovanje organov je "dejanje srca"

esmeralda-rupnik Njena.si

Ljubezen po domače: Hud udarec za Esmeraldo

Kolumna
Smo v živo?!

Smo v živo?!

Karmen Spacapan, 06.02.2020 08:42:43

Minuli teden mi je pisala gospa Marija iz Celja in me še kako razveselila ... V zelo prikupnem e-sporočilu pravi, da so ji moji uvodniki všeč ... Jo bom kar citirala: »Stvari, ki se dogajajo v našem življenju, se nas vedno dotaknejo in so povezane s časom in prostorom, v katerem se nahajamo. In spomini nas vedno najdejo tam in takrat, ko si to želimo. Pa če nam je prav ali ne. Smo to, kar mislimo! Naše misli pa so plod osebnih izkušenj in vplivov iz okolja. Ko vse to strnemo na papir, osmislimo stavke v pripoved, se ustvari lep, zanimiv, poučen, predvsem pa iskren Uvodnik ...«

Delite na:

Kako zelo lepo mi je napisala, da sem kar ganjena. Gospe Mariji se iz srca zahvaljujem tudi zato, ker redno kupuje našo revijo in ker pravi, da jo ima ves teden na klubski mizici v dnevni sobi ... Želela bi, da bi bila naša revija na večini klubskih mizic v Sloveniji in da bi jo ljudje vedno z veseljem prijeli v roke.

Sicer pa mislim, da je naš Stop že na večini klubskih mizic v državi, in to me res veseli in polni z radostjo. Na 22. strani tokratnega Stopa vam Sonja Javornik odpira vrata v zakulisje izjemne in zelo uspešne televizijske oddaje Dobro jutro, ki praznuje častitljivi jubilej – polnoletnost! Priznam, da tudi sama zjutraj prižgem televizor in med srkanjem kave z zanimanjem prisluhnem temam, ki nam jih ponuja oddaja. Tu in tam me sicer malce zmoti, ko kakšen gledalec ali gledalka pokliče v studio in malce ošteva gosta ali celo voditelja oziroma voditeljico ... Sicer se pa obenem dobro zavedam, da je to oddaja v živo in da so take stvari pač na »dnevnem meniju«.

Spomnim se sebe, ko sem delala na lokalnem radiu in s sovoditeljico Danielo komentirala seksi opravo pevca Jona Bon Jovija. Preden sva v eter poslali takrat zelo popularno skladbo, sva se v živo malce pohecali o teh njegovih absolutno pretesnih hlačah. Ko se je skladba končala, je na radio poklicala poslušalka in naju v živo pošteno oštela. Ker sem bila takrat še precej zelena, sem samo nemo gledala v rdečo lučko na mikrofonu in sramežljivo kimala – kot bi me gospa, ki je klicala iz Branika pri Novi Gorici, lahko dejansko videla. Vse, kar mi je uspelo izustiti, je bilo: Se opravičujemo. Naslednja pesem je ... bla bla bla in žogo sem takoj vrnila tehniku, ki je zavrtel takrat zelo popularne Roxette. Tudi zato zelo cenim televizijce, ki tako uspešno slalomirajo v oddajah v živo. To je res vratolomni smuk in le najboljši so zmožni pripeljati do cilja! Zato čestitke novinarskim kolegom oddaje Dobro jutro tudi od mene in od celotnega uredništva!

Prijetno branje, dragi bralci in drage bralke!