zirija znan obraz 2019 Odkrito.si

Zamenjali so uveljavljene žirante oddaje Znan ...

chynna deese, lucas robertson Svet24.si

Spoznala sta se na Hrvaškem, umorili so ju v ...

lev 1 Petisvet.si

Andreja Novak: tedenski horoskop od 23. 7. do 28. ...

natakar Svet24.si

Pomanjkanje kadra: Natakar, »špricar«, prosim! ...

Dijana Milojković Svet24.si

Dijana se je borila kot levinja, bilo je zaman: ...

Tanja Postružnik Njena.si

Voditeljica Ljubezni po domače ničesar ne jemlje...

rasema kosovar2 Njena.si

Rasema pokazala, kako vroče jo je ljubil ...

Kolumna
Pomladno prebujenje

Pomladno prebujenje

Ekipa revije Bodi zdrava, 13.05.2019 08:10:08

Pomlad je prelep letni čas, ki nam prinaša veliko pozitivnega.

Delite na:

Sonce, daljši dnevi, visoke temperature, prelepa narava, sprehodi, ptičje petje, utrujenost, alergije, piki žuželk, priprava na sezono bikinija, obremenjevanje z videzom, telovadba, dieta, oblekice, ki se ne zapnejo več … Nekatere od teh stvari niso najbolj prijetne. Zagotovo pa je ena od prijetnih stvari ta številka revije Bodi zdrava.

V njej smo vam predstavili zvezdnice, ki so postale mamice po štiridesetem letu – kar se nam zdi izjemno pozitivno. Pozitivno se nam zdi tudi, da je revija People za najlepšo žensko na svetu izbrala rjavolaso mamico treh otrok Jennifer Garner, ki je nasledila eno najmočnejših žensk na glasbeni sceni, mamico in zagovornico ženskih pravic in enakopravnosti Pink.

Kako skrbi za svojo postavo, nam je zaupala Natalija Verboten, ki pravi, da je njena najljubša rekreacija košnja trave s kosilnico doma enkrat na teden. O njeni karierni poti smo se pogovarjali z Mojco Briščik, izvršno direktorico Slovenske oglaševalske zbornice, ki nam je razkrila, kako lahko radijska voditeljica postane direktorica, ki ima delo vezano na štiriletni mandat. O modi pa smo poklepetali z oblikovalskim dvojcem Twins in slovensko oblikovalko Majo Štamol, ki je navdušila washingtonsko politično-modno smetano.

V tej številki vam poskušamo podati tudi nekaj motivacije za telovadbo in športno aktivnost na prostem ter nekaj nasvetov za lažje doseganje ciljev do sezone bikinija. Preberete pa lahko tudi, ali je vsakodnevna zaščita pred sončnimi UV-žarki res nujna, kako sonce vpliva na našo kožo in kako pred njim zaščitimo lase. Prek naših strani se lahko odpravite na pustolovsko raziskovanje Berlina, izveste, katera so beljakovinsko bogata brezmesna živila, katere rastline so najprimernejše za spalnico in kako se spoprimemo s težavami zaradi pomanjkanja libida.

Uživajte v branju in sproščeni pomladi!

Objavljeno v reviji Bodi zdrava št. 5, 13. 5. 2019.