Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Kolumna
Oh, poletje, kako težko smo te pričakali! In zdaj si končno tu v vsem svojem glamurju.

Oh, poletje, kako težko smo te pričakali! In zdaj si končno tu v vsem svojem glamurju.

Brigita Potočki, 14.06.2019 10:14:11

Poletje je še vedno moj najljubši letni čas, čeprav z leti, priznam, vse težje prenašam vročino.

Delite na:

Zato se, kadar je resnično vroče, zatekam med slikovite zidove starih mestnih uličic. Letošnji poletni trendi zapovedujejo ogromno vzorcev in živahne barve, v katerih boste preživeli najlepše poletje do zdaj, ne glede na to, ali se boste sproščali nekje ob morju ali na vrtu mestne kavarne. V modi je tako imenovani safari stil, ki smo ga mi tokrat poimenovali urbana džungla. Iz preprostega razloga, ker so mestne ulice lahko prav tako divje kot džungla in sonce prav tako žgoče kot v Sahari. Pred vročim poletnim soncem nas bodo varovali prijetni in lahki naravni materiali, ogromna sončna očala in slamniki, za piko na i pa dih jemajoč nakit. Vse to smo vključili v našo ekskluzivno mestno modno zgodbo, ki vas čaka v tokratni številki revije Bodi zdrava.

O lepotnih skrivnostih in o tem, kako trdo je treba delati za uspeh, smo se pogovarjali z umetnico ličenja Dorotejo Premužič, o modnih preferencah in o tem, kakšna potrošnica je, pa z boemsko lepotico, voditeljico Taro Zupančič. Pod drobnogled smo vzeli tudi življenje ene najbogatejših vplivnic Chiare Ferragni, ki je svoj imperij zgradila na modnem blogu. Kako ji je to uspelo, si preberite v članku Oriane Girotto.

Čeprav smo ga dolgo čakali, je poletje zdaj tu, in ne preostane nam drugega, kot da se mu prepustimo in v njem kar najbolj uživamo. Še prehitro bo namreč tu jesen. Privoščite si sladoled na barviti, od sonca opečeni mestni ulici z največjim slamnikom na glavi, ali poiščite senco nekje ob morju. Predvsem pa vzemite s seboj svojo najljubšo revijo in se potopite v njeno vsebino, medtem ko vam lahen vetrič kuštra lase.

Vaša modna navdušenka Brigita

Objavljeno v reviji Bodi zdrava št. 6, 10. 6. 2019.