ženska pomlad Dobra karma

TO je bolj pomembno, kot tuhtanje, kdaj bo težkih...

inja zalta Svet24.si

Inja pozvala k medsebojni pomoči in kritikom ...

PER-upokojenci trgovina nemcija-reuters Reporter.si

Nemški izhod iz karantene: dalj časa bi v ...

maske Svet24.si

Poveljnik Civilne zaščite: Tudi po dobavah ...

20200303-00993114 Necenzurirano

Razkrivamo vladni trik za zvišanje ministrskih ...

Gaia Asta 1 Odkrito.si

Gaia Asta: »Stanje pri nas se bo umirilo v ...

2_Nuša Rojs Njena.si

Nuša Rojs spet z Mijom

Kolumna
Oh, kako so krasni ...

Oh, kako so krasni ...

Karmen Spacapan, 05.03.2020 08:06:22

Začela se je ena od najbolj pričakovanih serij letošnjega leta – Najini mostovi. Verjamem, da bo velika uspešnica, saj so bile do zdaj vse serije, ki jih predvaja naša najbolj gledana komercialna televizija, zelo uspešne.

Delite na:

Spomnite se Usodnega vina ali denimo Reke ljubezni, v kateri sta blestela simpatična Lara Komar in Tadej Pišek. Vrhunska igralca, ki sta se z vlogo v televizijski seriji zasidrala v srca slovenskega občinstva. Seveda sta oba tudi gledališka igralca, vendar je prav televizija tista, ki jima je ponudila neverjetno prepoznavnost, in to prav v vsakem kotičku naše prelepe deželice, tudi v tistem zakotnem tik ob kakšni od naših meja, do kamor pač gledališka karavana težko ali sploh nikoli ne pride. Verjamem, da se bo podobno zgodilo tudi z Mašo Grošelj in Robertom Korošcem.

Tudi sama sem spremljala televizijske serije – z očetom Ninom sva od mojega 15. leta pa vse, dokler se nisem odselila od doma, vsak dan ob 13.45 na Canale 5 gledala ameriško mega uspešnico The Bold and the Beautiful (v italijanskem 'prevodu' pa preprosto Beautiful). Če se serije pri nas končajo po kakšni sezoni ali dveh, to ne velja za Američane. Serijo The Bold and the Beautiful so namreč začeli predvajati leta 1987 in končala se je ... Ah, saj res – ni se še končala! Serija je še vedno v polnem teku. Nekateri igralci so se zamenjali, nekateri so žal že umrli, nekateri pa so se postarali. Le kako se ne bi, saj je serija na sporedu že vrtoglavih 33 let! Do danes je bilo posnetih več kot 8300 epizod in prejeli so kar 31 emmyjev. Lepe številke, mar ne? Sama sem ves čas 'navijala' za blondinko Brooke, ki je kot 20-letno dekle prišla v družino bogatašev, kjer pa se je zapletla v nešteto ljubezenskih razmerij. Igralka, ki je tako mojstrsko že leta 1987 stopila v čevlje lepotice Brooke in še danes ponosno hodi v njih, je Katherine Kelly Lang. Glede na to, da je Katherine že več kot pol življenja Brooke, sem skorajda prepričana, da ima v sebi že neko dvojno osebnost ... Kako je ne bi, če jo celo novinarji in voditelji ogovorijo kar z imenom lika, ki ga igra v seriji.

2c4cc28b53a1a99d3d1c9819d4f1d6f2.jpeg
Bold and beautiful.
.

Skratka, ljubezenske serije oziroma limonade so zelo priljubljene po vsem svetu, saj nas vsaj za kakšno uro na dan katapultirajo iz napornega in stresnega življenja v neko drugo, v katerem je veliko ljubezni, strasti in različnih zapletov. Kar naenkrat se nam zdi, da smo tudi mi sami del tega magičnega sveta, ki nam ga pričarajo televizijski ekrani ...