Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Kolumna
Nova Netflix serija?

Nova Netflix serija?

Karmen Špacapan, Vklop, 27.06.2019 07:47:38

No, pa smo ga dočakali – poletje!

Delite na:

Vročina bo menda v teh dneh neznosna, zato predvidevam, da si bo marsikdo privoščil domače lenarjenje pred televizorjem, z obveznim ventilatorjem, nastavljenim na najvišjo jakost, kar je mogoče. Tudi jaz bom večere predvidoma preživljala doma. V prihodnjih tednih nas namreč v uredništvu čaka ogromno dela – za vas, dragi bralci, pripravljamo krasno poletno poslastico, ki vas bo izstrelila v prihodnost in obenem vrnila v preteklost. Novost, ki vas bo gotovo navdušila, boste na prodajnih policah videli že v prvi julijski številki svoje priljubljene revije. Za zdaj vam lahko zaupam le, da je ta novost še bolj vroča od teh peklensko vrelih dni.

Poletni meseci so tudi meseci poletnih televizijskih vsebin – vse je bolj lahkotno, veselo, zabavno. Spomnim se, da sem kot majhna deklica poleti najbolj uživala ob gledanju velikega italijanskega glasbenega šova Festivalbar ... Žal tega šova ni več, ampak vseeno se najde kakšna zanimiva stvar, kar prelistajte naš TV-spored, kjer boste videli, da so na voljo res bogate vsebine, ki vas bodo navduševale vse poletje.

Poletje je zame tudi obdobje Netflixa, saj lahko filme in televizijske serije spremljam povsod, četudi sem v šotoru ali celo na plaži. Pomembno je, da imam na voljo dovolj močno brezžično povezavo s spletom, in užitek je zagotovljen. Razmišljam, da bi Netflixu ponudili novo televizijsko serijo. O čem? O našem uredništvu seveda – kaj tako zabavnega, zanimivega, srčnega, včasih tudi zelo živčnega ter tu in tam celo malce tragikomičnega Netflix še ni videl. Uspeh zagotovljen, naslovnice razprodane. V glavnih vlogah vsi mi, vključno s tehnično ekipo, brez katere res ni drame ... Saj veste, novinarji smo pogosto svojeglavi, ker vam hočemo postreči z najboljšimi in najaktualnejšimi vsebinami, zato pa smo velikokrat zahtevni in nemalokrat »najedamo« ubogim tehničnim sodelavcem.

Skratka, uživajte v branju in ne pozabite, da bo v naslednji številki vse drugače in boljše!

Objavljeno v reviji Vklop št. 26, 27. 6. 2019.