Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

mir narava Svet24.si

Tedenski horoskop: V tišini lahko prisluhnete ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Kolumna
Nekaj, kar te spravi v dobro voljo

Nekaj, kar te spravi v dobro voljo

Karmen Spacapan, 14.11.2019 08:00:00

Uvodnike pišem že nekaj časa. So neke vrste obred, preden gre Stop v tisk. Tokratnega bom zaradi obveznosti na televiziji napisala karseda hitro. Upam, da mi bo vseeno uspelo izraziti to, kar se mi je dogajalo v preteklem tednu.

Delite na:

Skratka, pretekli teden sem gostovala na TV3 v oddaji Nov(a) faktor pri simpatični in presneto seksi Danici Lovenjak. Poleg mene je bil v oddaji gost Tadej Pišek in moram povedati, da sem bila precej živčna, saj mi je prišlo na uho, da se Tadej nekako ne mara pojavljati v medijih. Jaz pa sem prav to, kar naj mu ne bi bilo všeč – sicer urednica Stopa, a tudi urednica revije Nova, ki je znana predvsem po svojih tračarskih vsebinah. Skratka, precej nelagodno mi je bilo, ko je Tadej vstopil v masko, saj sem mislila, da bova morala »obračunati« zaradi nekega ne ravno simpatičnega članka na njegov račun.

025mv.jpg
V komediji so igrali Tadej Pišek, Jernej Čampelj, Barbara Vidovič in Nenad Tokalić - Nešo.
M24

A temnolasec me je presneto presenetil. Nasmejan, sproščen, razumevajoč, skratka krasen fant, s katerim sva se na dolgo in široko pogovarjala o mojem in seveda tudi njegovem poklicu. Kmalu mi je postalo povsem jasno, da poklic igralca res ni preprost, ravno nasprotno! Če igraš v gledališču, moraš vedeti, da te po cele dneve in večere ne bo doma, saj so predstave zvečer. Če poleg tega delaš še v filmski ali televizijski produkciji, kot je on, je korak do izgorelosti resnično kratek. To, kar vidimo na ekranu, je svetlobna leta daleč od tega, kar je v ozadju ... Koliko truda, dela in živcev je vloženih v ta poklic.

Prav zato, ker je Tadej tako predan temu, kar počne, je tako zelo dober, prepričjiv in edinstven. O tem sem se prepričala tudi na premieri komedije Smešno za crknit, kjer so poleg njega na odru še drugi vrhunski igralci: Barbi Šov, Jernej Čampelj in Nenad Tokalić - Nešo. Predstava, ki me je napolnila s pozitivno energijo in mi dala moč, da zakorakam v še en novembrski teden.

P. S.: Komaj čakam na pomlad ...