zirija znan obraz 2019 Odkrito.si

Zamenjali so uveljavljene žirante oddaje Znan ...

chynna deese, lucas robertson Svet24.si

Spoznala sta se na Hrvaškem, umorili so ju v ...

lev 1 Petisvet.si

Andreja Novak: tedenski horoskop od 23. 7. do 28. ...

natakar Svet24.si

Pomanjkanje kadra: Natakar, »špricar«, prosim! ...

Dijana Milojković Svet24.si

Dijana se je borila kot levinja, bilo je zaman: ...

Tanja Postružnik Njena.si

Voditeljica Ljubezni po domače ničesar ne jemlje...

rasema kosovar2 Njena.si

Rasema pokazala, kako vroče jo je ljubil ...

Kolumna
Mi, zanimivi ljudje ...

Mi, zanimivi ljudje ...

Karmen Špacapan, Vklop, 07.02.2019 08:49:07

V naši deželici je res mnogo zanimivih ljudi, ki nas znajo pritegniti ali odriniti že s svojo pojavo.

Delite na:

Seveda zanimivi ljudje niso le tisti na televiziji, v revijah, na spletu in koncertnih odrih. Lahko rečem, da so najzanimivejši tisti, ki jih srečujemo v vsakodnevnem življenju, v tistem realnem svetu, ki se zdi marsikomu tako nezanimiv, a je v bistvu res najbolj fascinanten. Od soseda, obremenjenega z barvo svojega travnika, do čistilke, ki vsako jutro popestri dan s kakšno svojo prigodo, in sodelavke, ki s svojo karizmo in šestim čutom napove fantastičen ali pa katastrofalen službeni dan … In vsakič ima prav! Večkrat sem razmišljala o tem, kako presneto dobra bi bila videti na televiziji na primer prijazna operaterka klicnega centra trgovine najnakupi.si … Tako lepo se zna pogovarjati s strankami, tako prijazna in polna lepih besed je … da je res škoda, da je sogovorniki ne vidijo. Temnolaska globokih oči, ki takoj ujamejo sleherno težavo sogovornika, je res krasna in zelo zanimiva oseba. Mislim, da bi bila odlična televizijska voditeljica, povsem drugačna od stereotipnih voditeljic! Ona je ženska s karakterjem in ogromnim srcem in ni čudno, da jo imajo vsi tako radi.

Še ena oseba, ki se mi zdi zelo fascinantna, je izjemni Jure Godler – ker je povsem drugačen od stereotipnega voditelja oziroma ker je (zame) nekaj več … Človek, ki te lahko prevzame – s svojo inteligenco, znanjem, neverjetno karizmo in prepoznavnim stilom. In to stilom, ki ga ne »fura« le zato, da bi bil na televiziji, ampak zato, ker mu je resnično blizu. Od parfuma, ki ga uporablja (Acqua di Parma), do elegantnega dežnika, kraljevega glavnika, brezhibne obleke, izbrane kravate, srajce ... skratka dovršen in popoln. Zelo zelo zanimiv človek, s katerim lahko okrasite tudi svojo steno – namig: poster!

Med predstavitvijo Politikinega Zabavnika pa sem srečala res ultimativno zanimive ljudi. Na veliki zabavi so se nam namreč pridružili člani društva LARP Slovenija in člani skupnosti Emona by Night. Kot so zapisali sami, je to 360-stopinjska iluzija – to so ljudje, ki živijo običajno življenje, mogoče naši sosedje, sodelavci ali uslužbenci, ki jih srečujemo v občinskih ustanovah, ki se prelevijo v svoje like – v tem primeru vampirske. Prav eden od teh vampirjev iz društva Emona by Night je še kako popestril dogajanje ob ponovnem izidu Politikinega Zabavnika … krasen, vznemirljiv, karizmatičen, popoln v svoji temačnosti. Seveda je to lik in za njim se skriva človek, enak vsem nam …

Vsi smo na neki način posebni, zanimivi, ekstravagantni in predvsem vsi smo unikatni … Tudi čisto vsak od vas, dragi naši bralci! 

29571191_1931218187208477_2147102016533723882_n.jpg
Emona By Night
FB

Objavljeno v reviji Vklop št. 6, 7. 2. 2019.