kranj, prometna-nesreča, avtobus Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Kolumna
Ma, prav rada jih imam ...

Ma, prav rada jih imam ...

Karmen Špacapan, Vklop, 11.10.2018 11:33:44

Pretekli teden je bil zame spet poln dogodkov, srečanj, lepih in žal tudi manj lepih trenutkov ... Skratka, običajen teden urednice, sodobne ženske in mame samohranilke. Zdaj, ko pišem ta uvodnik, sedim na kavču, s prižganim televizorjem, z nekaj »linijami« vročine in z res zoprnim prehladom. Posledice jeseni, ki jo preživljam kar aktivno in velikokrat na prostem, se pač poznajo. Nič ne de, zato pa so tu razna zdravila, ki mi bodo pomagala odgnati ta nadležni prehlad.

Delite na:

Torej, prejšnji teden sva se s kolegico Tejo Pelko odpravili na najbolj prestižno prireditev  v Sloveniji – Femme Fatale 2018. Moram priznati, da je bila prireditev izjemna, ekipa, ki jo je organizirala, je dala vse od sebe in vsem povabljencem pričarala prav posebno lep večer. V festivalni dvorani se je trlo dih jemajočih lepotic, ki so kot magnet privlačile poglede moških in žensk. »Fleši« fotografov so bliskali eden čez drugega; objektivi najboljših slovenskih fotografov so »lovili« tudi mene in Tejo, ki sva se pridno nastavili in se prešerno smehljali. Lep večer, z zelo lepimi ljudmi ...

saso radej.jpg
Lara in njen Davide
m24

Ta večer mi bo ostal v spominu tudi zato, ker sem osebno spoznala Laro Komar in njenega partnerja. Tako prijetna in topla sta! Ker je njen Davide Italijan, smo klepetali kar po italijansko in skupaj obujali spomine na študij v Trstu – vsi trije smo namreč doštudirali prav v tem krasnem obmorskem mestu, ki sem ga jaz sicer zapustila, Lara in Davide pa sta si tam ustvarila topel in srečen dom ... Tako prijazna in prijetna, nič kaj zvezdniška! Res krasni ljudje.

18774X1836[5135].jpg
Vedno šarmantni Jan ...
Mediaspeed

Ko je bilo uradne prireditve konec, sem imela čast spoznati tudi enega boljših slovenskih igralcev, ki v tem času navdušuje na tržaških odrskih deskah v veliki predstavi Hamlet. Jan Bučar – simpatičnost na kvadrat! Čeprav je res enkraten igralec, ki je pogosto deležen stoječih ovacij, je hkrati povsem preprost človek, ki ima z mano prav tako eno skupno točko – ljubezen do italijanskih avtomobilov znamke Alfa Romeo. Tako kot z Laro in Davidom sem tudi z Janom dolgo klepetala o tem, kateri model je boljši, kateri slabši in zakaj se vsi tako posmehujejo nam, ljubiteljem te znamke avtomobilov ...

alfa-romeo-giulia-for-sale.jpg
... Ali si nanjo nor ali pa ne ... To je Alfa Romeo
PR

Med lepoticami, ki so sijale na prireditvi, pa je bila tudi ona – krasna, res prekrasna Indira Ekić, punca, s katero sem kot urednica oddaje The Biggest Loser Slovenija sodelovala lani. Že takrat mi je bila zelo pri srcu, in čeprav so nekateri zlobni jeziki govorili, da se bo z izgubo kilogramov in »prihodom« slave zagotovo spremenila, se ni. Ko me je zagledala, sva si padli v objem in se razveselili ena druge. Zlato, res zlato dekle, ki končno živi svoje sanje.

Indira Ekić
Indira Ekić je bila videti kot čisto prava hollywoodska diva
Mediaspeed

Skratka, v tem mogoče predolgem uvodniku sem želela povedati, kako krasni in prijetni so naši zvezdniki ... Preprosto – rada jih imam in rada delam z njimi.