julia roberts 1 Odkrito.si

Julie Roberts sorodniki njenega moža na začetku ...

droga, lasulja, kokain Svet24.si

FOTO: Pod lasuljo skrival pol kilograma kokaina v ...

lunin mrk Petisvet.si

16. 7. 2019 ob 23.31: prihaja vaš sovražnik ali...

Žiga Kršinar Svet24.si

Mladi kmet Žiga po obisku inšpekcije oziroma ...

Meadow Walker Svet24.si

FOTO: Hči Paula Walkerja je vedno bolj podobna ...

Sophie Turner, Joe Jonas Najstnica.si

Medene tedne preživljata na Maldivih

ana jaka 2 Njena.si

Jaka Hafner je postal očka!

Kolumna
Ljubezen po domače

Ljubezen po domače

Marjana Vovk, Vklop, 11.07.2019 12:00:00

Končala se je tretja sezona šova Ljubezen po domače. Oddaja je vso sezono spet dvigala veliko prahu, bila deležna zavijanja z očmi, sprožala slave smeha in ugibanja o tem, koliko resničnostnega šova je sploh resničnega.

Delite na:

Bile so drame, komedije, šoki, akcije. Treba je priznati, da zna Pop TV res dobro izbrati protagoniste (ali pa ima srečo, da se takšni prijavijo), ki tako ali drugače poskrbijo za gledanost.

A posvetimo se zadnji, zaključni epizodi. Ta je imela čisto zanimiv koncept: naše »kmete« so lepo uredili in odpeljali na večerjo na (razpadajoči) grad, tam še enkrat obudili spomine na dogajanje, nato pa razkrili, ali so našli ljubezen ali ne. (Mimogrede: od dveh parov se je eden vmes že razšel, drugi pa dobil otroka, to zadnjo oddajo so namreč posneli pred skoraj letom dni.)

ljubezen.jpg
Ljubezen po domače
Pop TV

Do tu vse lepo in prav, potem pa so na koncu postregli z večerjo: jastogi in škampi. Resno? Se norčujete iz »kmetov«? Večina seveda ni vedela, kaj bi s tem sploh počela in kako naj se zadeve loti. In to so kamere veselo zabeležile v vseh detajlih. Verjetno so se nekateri gledalci ob tem zabavali, meni pa se je zdelo ponižujoče. In nato zabava v stilu charlestona – zakaj že? Ali ni rdeča nit kmečko, ruralno, domače? No, saj ni bilo prvič, da je bila oddaja kot burleska. Pač šov za vsako ceno – upam, da s strinjanjem »iskalcev ljubezni«.

Objavljeno v reviji Vklop/Stop št. 27, 4. 7. 2019