Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Srbski igralec Sergej Trifunović Svet24.si

Igralec Sergej Trifunović ponovno v primežu ...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

Kolumna
Kdo je pri masaži gol?

Kdo je pri masaži gol?

Sonja Grizila, Zarja, 09.03.2018 16:30:19

Babica je z nagubanim čelom prebirala časopis. Kdo je pri masaži pravzaprav gol, jo je zanimalo.

Delite na:

 »Običajno tisti, ki ga masirajo,« je s posmehom pojasnil cenjeni soprog. »A če sta oba gola, pa je to potem erotična masaža?« je vprašala zvedavo. »To je potem lahko marsikaj,« je zagodrnjal najdražji. »Ampak v časopisu piše (šlo je za proces na sodišču), da ni šlo za seks, ampak samo za masažo. Če pa so punce hotele seksati in dodatno zaslužiti, so to počele brez vednosti lastnika masažnega salona. A ni hecno?«

 »Zakaj pa, sem vzdihnila, ker tudi sama že nekaj dni prebiram štorijo o zakonskem paru, ki ima zelo očitno kupleraj in za povrh s puncami ne dela pretirano korektno, hkrati pa laže, da je šlo »samo« za masažo. Predvidevam, da bo gospodar, ki tudi sam ponuja transvestitske storitve (ne piše, ali gol ali oblečen), na naslednjem naroku poskušal dopovedati sodniku, kako morajo biti maserke gole predvsem zato, ker se pri tem težaškem delu strašno potijo. Švicajo. In je bolj higienično, če nimajo ničesar na sebi, ker bi lahko prepotene cunje prav nemarno smrdele. Tako pa se potem samo oprhajo, pa je, po možnosti skupaj s stranko, da privarčujejo pri vodi. Masažni salon ni le absolutno profesionalen in pošten, ampak je tudi ekološko naravnan. A ne?

 »To mi pa ni všeč,« je vzdihnila babica, »da morajo biti maserke gole. Ker če ne bi bile, bi se lahko marsikatera prijavila na to zanimivo delovno mesto.« »Kako to misliš?« se je nasršil cenjeni soprog. »No, tako, če gre res samo za masažo, je pomembno, da veš, kaj delaš. Ono teslo na masažni mizi najbrž pričakuje predvsem prave prijeme, ne pa tudi dobrega razgleda. A ne? Se pravi, da je pomembno predvsem to, koliko je maserka spretna, ne pa kako lepa je. Ker dedci, ko jim začnejo vreti hormoni, itak nič ne vidijo,« je pojasnjevala babica.

 »Prej pa vidijo,« je pripomnil cenjeni soprog.

 »Jim pač malce zavežeš oči,« je vztrajala babica, »kar je pravzaprav še bolj erotično. Dedec si lahko predstavlja kakršno koli plejbojsko starleto, po svoji izbiri pač, in ko sname prevezo z oči, je ni več. In potem lahko doma sanjari, kakšna lepotica ga je obdelala. Hm.« »Kaj pomeni ta hm?« je bevsknil cenjeni soprog. In se zastrmel vanjo. Babica namreč zadnje čase precej ihtavo išče dodatne vire zaslužka, ker namerava njen seniorski klub spomladi na izlet na Nizozemsko, seveda takrat, ko cvetijo tulipani, pa tudi kakšno semenarno bodo obiskali. Ker se tam dobi v prosti prodaji tudi konoplja, ki je zdaj pri nas tako ali tako dovoljena in jo lahko gojimo na oknu ali med solato, razmišlja babica. Vendar nas ta hip nas ne skrbi marihuana, ampak erotična masaža. Kaj pa če bi seniorkam prišlo na misel, da bi čez pol kluba napeljale zaveso in se šle na oni strani erotično masažo? Z zavezanimi očmi? »Kje je treba dedca zgrabiti, pa menda že vem,« modruje babica, ki se je nekoč skoraj prijavila na natečaj za telefonski seks, a smo ji pravočasno preprečili, ker jo je cenjeni soprog na srečo sredi noči zasačil, ko je preučevala pornografske filme. Učila se je namreč primerno vzdihovati, cmokati in pokati z bičem, da bi se po telefonu kaj slišalo.