krek Svet24.si

Krek je vzrok za nizko precepljenost našel v ...

Robert Golob Svet24.si

Golob odločno zavrnil možnost sodelovanja z ...

sergej racman Svet24.si

Grozi mu dolgoletni zapor, z igralnico pa služi ...

milan kucan pl2 Reporter.si

Milan Kučan: V zgodbo o malem in hudobnem palčku...

dražgoše Necenzurirano

Resnica o Dražgoški bitki #kolumna

Anja Baš Njena.si

Slovenska pevka bo že drugič postala mamica

doncic  1 Ekipa24.si

Dončić ukradel žogo, zadel in postal TARČA ...

Kolumna
Čestitke, rockerji!

Čestitke, rockerji!

kš, 07.12.2021 08:00:56

Delite na:

V petek, 3. decembra, je praznovala legenda hard rock glasbe, eden in edini princ teme, človek, ki je s svojo glasbo navdihnil ogromno izvajalcev, in človek, ki je v življenju ogromno izkusil, od drog do alkohola. Iz brezna ga je potegnila ljubezen ... iskrena ljubezen do žene Sharon in njunih otrok. Ozzy! Vse najboljše in na mnoga leta ti želim! Sicer pa Ozzyja, njegovo Sharon in sina Jacka redno spremljam v oddaji, ki jo predvajajo na Travel Channel in v kateri ocenjujejo verodostojnost različnih videoposnetkov, ki prikazujejo marsikaj – od Nezemljanov do duhov in drugih nenavadnih pojavov. Zabavna in tudi poučna oddaja, v kateri pa seveda izstopa legendarni Ozzy, ki s svojimi komentarji nasmeji prav vse!

In če že omenjamo Ozzyjev rojstni dan, moramo omeniti tudi 30-letnico enega najboljših, če ne najboljših hard rock albumov v zgodovini slovenskega rockaalbum Rocks off legendarnih Mary Rose, s katerimi sem se srečala po mnogo letih in s katerimi sem poklepetala ob izdaji vinilke in CD-ja.

Pred več kot 30 leti albuma Rocks off niso izdali ne na vinilu in ne kot CD. A prodali so neverjetnih 12 tisoč kaset! Člani skupine so se resda nekoliko spremenili, vendar so v duši ostali isti – ljubitelji pravega hard rocka, ki jim v žilah teče glasba in ki si brez te mogočne glasbene energije življenja ne znajo niti predstavljati. Vesela sem, da so spet v akciji! Presrečna, da se rock vrača!

Čestitke iz srca za vztrajnost in voljo do ustvarjanja! Bravo, rockerji!