Mucek Čarli Odkrito.si

Ali vaša mačka pogosto leži na vašem trebuhu?

11otrok1 Svet24.si

Kar enajst otrok hlača po njihovi hiši

vesolje Svet24.si

Tedenski horoskop: poleg utečenih smeri tudi ...

tovornjak, izanka, avtodom Svet24.si

FOTO: Drama na Ižanki! Pogumni voznik tovornjaka ...

archie Svet24.si

Princ William vrača udarec bratu Harryu

filip-pesek_pl Njena.si

Sin Rosvite Pesek je zaročen

gasper kramar Njena.si

Izgubil 95 kilogramov in osvojil nov cilj!

Kolumna
Čas kislih kumaric – tudi na televiziji

Čas kislih kumaric – tudi na televiziji

Marjana Vovk, 03.08.2019 12:20:00

Zadnji teden imam težave s televizijskim sporedom, saj skoraj ne najdem ničesar (zame) pametnega. Kaj bi si lahko ogledala, o čem pisala v TV-komentarju? Očitno se je tudi na televizijah začel pregovorni poletni »čas kislih kumaric«.

Delite na:

Ob osmih zvečer, v tako imenovanem »primetimu«, preklapljam programe in se nikjer ne ustavim, dokler se mi ne zazdi, da sem prišla naokrog – in spet preklapljam med istimi programi. Že tretjič naletim na serijo Preiskovalci na delu – in še četrtič. Po »inšpekciji« ugotovim, da so serija oziroma njene različice res hkrati na štirih različnih programih (Fox, Fox Crime, Planet TV in AXN). Neverjetno!

Pop TV nam ponuja hrvaško različico resničnostnega šova Ljubezen na vasi, Kanal A okoli 20 let stare filme. Ponavljanja so tako ali tako stalnica poletnih TV-shem; te dni lahko na naših televizijah gledamo kopico starih domačih serij, od Vrtičkarjev in Življenja Tomaža Kajzerja do Lepo je biti sosed, pa tujih, že »zlajnanih« serij (na primer Samo bedaki in konji, Prijatelji) ter seveda ponovitve starih oddaj.

z_miso.jpg
Z Mišo
TVS

Še sreča, da ima vsaj nacionalka kdaj kakšen zanimiv nehollywoodski film, kakršnih na drugih programih ne bomo videli. Tako se na koncu ustavim pri pogovorni oddaji Miše Molk, ki ni ponovitev. Miša ima vedno zanimive goste, ponavadi ne takšne na prvo žogo, s katerimi se pogovarja zanimive, včasih nepričakovane stvari. V tej oddaji je na primer z Janezom Rakuščkom klepetala o prodajanju in kupovanju sreče. Tema, ki ti da misliti.