ženska pomlad Dobra karma

TO je bolj pomembno, kot tuhtanje, kdaj bo težkih...

inja zalta Svet24.si

Inja pozvala k medsebojni pomoči in kritikom ...

PER-upokojenci trgovina nemcija-reuters Reporter.si

Nemški izhod iz karantene: dalj časa bi v ...

maske Svet24.si

Poveljnik Civilne zaščite: Tudi po dobavah ...

20200303-00993114 Necenzurirano

Razkrivamo vladni trik za zvišanje ministrskih ...

Gaia Asta 1 Odkrito.si

Gaia Asta: »Stanje pri nas se bo umirilo v ...

2_Nuša Rojs Njena.si

Nuša Rojs spet z Mijom

Kolumna
Bodimo odkriti ...

Bodimo odkriti ...

Karmen Spacapan, 13.03.2020 08:00:56

Sprva sem tudi sama mislila, da bo šel ta koronavirus mimo brez večjih pretresov, zdaj pa vidim, da je stvar zelo resna. Na vseh ravneh. Ne bom modrovala o tem, kar počnejo (ali bolje rečeno počnemo) mediji. To ni za to revijo. Tudi o širjenju virusa in stanju v zdravstvenih ustanovah ne bom pisala. Nisem pristojna za to.

Delite na:

Mi pišemo o gledaliških predstavah, premierah, koncertih, filmih, predstavitvah novih tehnoloških smernic, družabnih dogodkih ... Kar naenkrat pa tega ni več.

Verjemite mi, da smo imeli kar nekaj težav pri pripravi te številke. Izjemna novinarka Teja Pelko, ki pri nas skrbi za kulturo, je morala na glavo obrniti večino člankov. Nekaj intervjujev je morala preprosto odpovedati, reportaže s premier smo morali umakniti ... Seveda zato, ker so te premiere odpovedane. Ivan, ki pri nas skrbi za spored, je imel prav tako veliko več dela kot sicer. Spored je kot živ organizem in v tem tednu se je spreminjal iz ure v uro, iz minute v minuto. Precej tekem je bilo odpovedanih, prenose raznih prireditev so zamenjali filmi ali večkrat videne serije. Skratka – zmeda.

Upam, da smo ji bili kos in da nam je spet uspelo pripraviti vrhunsko revijo, tako, kot vam je všeč. Če imate kakšno pripombo, namig ali idejo, kako bi vam revijo še bolj približali, pa nam lahko pišete na mail: vklop-stop@media24.si Veseli bomo vaših sporočil. Ta e-poštni naslov je namenjen tudi nadobudnim glasbenikom, umetnikom, ustvarjalcem, piscem in drugim, ki bi se radi predstavili slovenski javnosti, a še niste imeli priložnosti. Pišite nam. V tem obdobju, ko se moramo žal čim manj družiti, veliko časa preživimo pred računalniki in televizorji. Vse vas lepo vabim, da si ogledate tudi naše video vsebine in fotogalerije, ki jih lahko najdete na spletni strani odkrito.si. V tej številki smo uvedli še eno novost – možnost zajema QR-kode. Če imate pametni telefon, poskusite. Nadvse zabavno je namreč »skočiti« s papirja neposredno na splet! Poskusite!

Želim vam čim več sproščenih trenutkov in seveda čim več zdravja!