Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Vlado Pilja: "Vsekakor nisem neki mega fantastičen moški!"

JS, 23.11.2020 09:00:14

Iz revije ★★★ NOVA ★★★

Delite na:
Vlado Pilja: "Vsekakor nisem neki mega fantastičen moški!"
Vlado Pilja osebni arhiv

Vlado Pilja, ki ga poznamo tudi kot Lepega Daso, še vedno navdušuje z izjemnim vokalom. Pred leti smo ga spremljali v šovu Znan obraz ima svoj glas, kjer se je odlično izkazal. V življenju je poleg glasbe opravljal mnogo poklicev, nič mu ni bilo težko.

Njegovo življenje pa vseeno ni ravno cvetoče. A kljub razhodu s partnerko, s katero ima šestletnega sina Nikolaja, so zanj zdaj na vrsti bolj sončni in ljubezni polni dnevi. Vlado odgovarja na vprašanja neposredno, iskreno in, kot sam pravi, »po domače«.

V zadnjem času se na družbenih omrežjih pojavljate z drugo žensko. Ali to pomeni, da je dolgoletna zveza z mamo sina končana?

O, ja, seveda. Tu ni razloga za skrivanje, prikrivanje ali maskiranje, saj sva na družbenem omrežju Facebook kar mnogokrat skupaj na fotografijah, bodisi v naravi, avtomobilu ali kosilu. Sicer Andreja ni neka huda ljubiteljica selfi programa, a sem zato veliko bolj jaz. (smeh) Jaz bi se selfiral tudi v spanju. In ja, res je dolgoletna in lepa zveza z mamo najinega sina končana.

vlado-pilja
Vlado Pilja s sinčkom Nikolajem
osebni arhiv

Kaj je bil razlog za razhod?

Vsekakor se to ni zgodilo zaradi prepirov, ljubosumja, nespoštovanja, ampak je bila, po domače povedano, prevelika razlika v letih in so se zadeve začele ohlajati. Kot bi starejši ljudje rekli: »Ni bilo več ljubezenskega žara.«

Sta še vedno prijatelja?

Seveda sva ostala prijatelja, normalno, kolikor se le da biti prijatelj, ko je partnerske zveze konec, kar je tudi prav in lepo. Sin Nikolaj živi pri njej, to pa ne pomeni, da se s sinom ne videvava. Res je, da se ne moreva družiti kot včasih, ampak ko sva skupaj, izkoristiva čas kakovostno. No, pa še ta covid-19 je malce zabremzal vse, ampak tudi tega bo enkrat konec.

Kako se imate z novo ljubeznijo? Tudi ona ima dva sinova. Kako je Nikolaj sprejel njo in njena otroka?
Super se imam, ni česa dodati. Vse na njej mi je top, in glede na to, da imam jaz neke svoje muhe, me dobro sprejema in prenaša, ker vsekakor nisem neki mega fantastičen moški brez napak. Seveda jih imam, vsi jih imamo, ker je to v človeški naravi. No, kakšne slabe razvade poskušam popraviti in jih tudi bom, npr. smrčanje. (smeh) Počneva marsikaj, uf! Ampak zadnje leto, ko nas je napadla APOKALIPSA KORONE, se veliko sprehajava po gozdnih »zabačenih« poteh, da nama ni treba nositi maske. Skupaj sva dobri dve leti. Ima dva fanta, oba srednješolca. Sprejela sta me za čisto deset in res, iz srca povedano, sta zelo v redu fanta, prijazna in lepo vzgojena. Moj sin je še ni spoznal, a ko jo bo, sem prepričan, da jo bo lepo, po gentlemansko sprejel, saj je velik dobrovoljček.

vlado-pilja
Vlado Pilja
osebni arhiv

Ne pozabite! Nova številka revije ★★★ NOVA ★★★ vas že čaka pri prodajalcih in seveda  na spletu lahko pa obiščete tudi njen Facebook profil

********* MORDA VAS ZANIMA TUDI TO **********

Petra Kerčmar: »Če se s čim ne strinjam, to jasno povem«