reševalci gasilci avstrija Svet24.si

49-letnik na stopnišču napadel 50-letnico, jo ...

Srbski igralec Sergej Trifunović Svet24.si

Igralec Sergej Trifunović ponovno v primežu ...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

PODCAST ODKRITO.SI: Cool Mamacitaa in Cool Fotr - RES STA KUL

kl, 21.10.2021 12:06:50

S Tejo in Janijem Jugovicem smo se pogovajali. O vsem mogočem. Tudi o tem, kako je videti njun prepir in izvedeli, da sta na svojo poroko prišla že tri tedne poročena ...

Delite na:
PODCAST ODKRITO.SI: Cool Mamacitaa in Cool Fotr - RES STA KUL
Teja in Jani Jugovic sta ena najbolj priljubljenih vlogerjev pri nas. odkrito.si

“Končno,” je rekla Teja, ko sta z Janijem gostovala v našem podcastu odkrito.si. “Tega sva si že dolgo želela.” Priljubljena vlogerja, Cool Mamacitaa in Cool Fotr bosta namreč po dolgih letih “šla na svoje”. Kupila sta hiško. Kakšna bo, nas je zanimalo, trinadstropna in stebri in levi ob vhodu in z velikim vrtom? “Ne,” pravi Teja, “bo bolj majhna, ampak ravno prav velika za nas.” Seveda pa je nista dobila zastonj, ampak sta zanjo morala najeti kredit. "Kot vsi normalni državljani," reče Teja.

HIŠO STA KUPILA NA OBLETNICO POROKE

Ali sta, glede na to, da imata oba s.p.-je, banke pa so ponavadi do teh podjetij precej nezaupljive, imela težave? “Ne,” pravi Jani. “Saj je vse črno na belem. Vestna sva pri davkih, plačujeva prispevke in je vse jasno.” Pogodbo o nakupu pa sta podpisala 29. Septembra. “To mi je ostalo v spominu, ker sva se takrat poročila,” pravi Teja. “Pa devetke so itak najine cifre,” je dodala.

“Nekako se je poklopilo. Zadnje leto sva iskala in je bilo kar nekaj stvari takih, da nama ni šlo čisto po načrtih … Svet nepremičnin je kar precej ‘džungla’ in bile so tudi ‘nategancije’. Na koncu pa sem popustila in tako se zdaj vse to dogaja.”

In kje je ta hišica? “V okolici Ljubljane,” povesta. “Za Ljubljano moraš biti poln denarja,” pravi Jani. “In kul nama je, ker je malce izven mesta,” reče Teja. “Kvaliteta življenja, če imaš travnik, pa malo gozda, je zagotovo večja, kot v mestu.” “Pa še vedno imava do centra samo kakšnih 15 minut,” doda Jani, “Je pa super, ker imaš nek prostor, kjer imaš mir in se lahko malo odklopiš.”

In kdaj se nameravajo preseliti? Nekje aprila ali maja naslednje leto, pravita. “Hvala Bogu se nam ne mudi. Ne mečejo nas ven,” pove Teja in razloži, da stanujejo v stanovanju njenih staršev. “In imela sva možnost, da sva lahko nekaj privarčevala, za kar sem staršem neskončno hvaležna,” pravi Teja. “Ni nama bilo treba plačevati najemnine, tako da sva lahko tisti denar dajala na stran. Ampak še vseeno so obroki, ki jih bova dolgo plačevala, precej visoki.” In kaj pravita otroka, Sia in Inaj? “Navdušena sta,” pravi Teja. “Zadnjič sva ju peljala pogledat, kje bomo stanovali in ko sem videla Siin obraz, bi kar malo zajokala.”

jani-jugovic, teja-jugovic, cool-mamacitaa, cool-fotr
Delo influencerja je delo 24/7 - tudi na dopustu.
odkrito.si

INFLUENCER - ZMENIŠ SE, POSNAMEŠ, DOBIŠ CASH. JE RES TAKO LAHKO?

Jani in Teja sta med najbolj priljubljenimi in znanimi influencerji v Sloveniji. In to delo postaja, vsaj med mladimi, zelo zaželeno. Izgleda namreč zelo lahko. Zmeniš se s podjetjem, posnameš se z izdelkom, pa dobiš "cash". Nič lažjega. 

Pa je res tako? “Mladi predsem vidijo samo blišč, rezultat tega, kar si ustvaril in mislijo, da je to lahko delo. Še posebej zdaj v času TikToka, kjer je vse nekako na hitro, instant,” pravi Jani. “V resnici je to delo.” “To je delo 24/7,” doda Teja. “Moraš pa biti tudi človek za kaj takega. Moraš se biti pripravljen snemat, predvsem pa moraš delati to z veseljem. Z Janijem sva že od nekdaj zelo aktivna, skoraj hiperaktivna in veliko delava - delala sva tudi že vse živo. In če nisi deloven, ne moreš kar naenkrat preskočiti deset stopničk in priti na vrh in reči ‘moja objava je vredna tisoč evrov’ in potem dati vse štiri od sebe. Moraš delati, priti do vrha in delati naprej. Poleg tega pa je tu tudi odgovornost, na to mnogokrat ljudje pozabljajo.”

Sicer pa smo se v našem podcastu pogovarjali še o mnogih drugih stvareh. Tudi o tem, da sta na svojo javno poroko prišla, ne da bi kdorkoli vedel, že tri tedne poročena, pa o tem, kako sta izbrala imeni otrok ali pa o tem, kako je videti njun družinski prepir … Vabljeni k poslušanju. Res sta kul.