kranj, prometna-nesreča, avtobus Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Ljubezen po domače: "S seksom sem Anamarijo samo dražila!"

Aleš Rod, 18.01.2021 17:48:13

Kaj v resnici pomeni seks za navihano Joži in zakaj je z njim vseskozi dražila Anamarijo?

Delite na:
Ljubezen po domače: "S seksom sem Anamarijo samo dražila!"
Joži Lesiček je marsikateremu gledalcu ostala v spominu predvsem zaradi svoje neposrednosti. Aleš-Rod

Le kateremu gledalcu ni v spominu ostala simpatično navihana in zgovorna gospa Joži Lesiček (71), ki je skoraj skozi celoten pretekli šov Ljubezen po domače dražila Anamarijo, ki se je prav tako kot ona potegovala za srce Franca Jarca - Johna.

Je bil vajin odnos z Anamarijo že od začetka tako nastrojen?

Vse skupaj se je začelo s tem, ko sva z Anamarijo skupaj sedeli med snemanjem spoznavne oddaje v Štanjelu. Med pogovorom me je vprašala, ali sem vdova. Odgovorila sem ji, da sem ločena že 35 let. Zanimalo jo je, kaj je bil razlog ločitve, in brez zadržkov sem ji povedala, kaj je bilo: da je mož pil, trudila sem se, kolikor časa je šlo, a na koncu, ko so zadeve postale nevzdržne, je sledila ločitev. Zanimalo jo je, ali sem ves čas od takrat sama, in tudi na to sem ji odgovorila, da sem sicer imela »koruznika« pet let, a zaradi vseh dogodkov moškim takrat žal nisem več zaupala. Potem me je z začudenjem vprašala: »Kaj pa seks!?«

Joži in Anamarija.jpg
Joži Lesiček je s svojimi vprašanji in komentarji nemalokrat spravila Anamarijo v slabo voljo, a z vprašanjem, ali sta Anamarija in Franc kaj seksala, je sodu izbila dno.
pop tv

Torej je pravzaprav na to temo napeljala Anamarija?

Ja. Sama sem ji že takoj na začetku odvrnila: »Lepo te prosim, seks!? Čim dlje gre od mene, bolje zame!« Veste, nikoli nisem bila ravno vročekrvna. Anamarija mi je takrat dejala, da je ona morala petkrat na teden, drugače ni bila »zdrava«! To mi je dalo misliti, da je morala biti kar vročekrvna, le kdo bo pri njej zdržal. Pozneje sem o tem sama pri sebi premišljevala in se kar nekajkrat tudi na glas nasmejala. Ko so me druge ženske spraševale, zakaj se smejim, sem jim odvrnila, da sem nekaj zagledala, kar se mi je zdelo smešno, da sem se nekako izgovorila. (smeh)

Joži Lesiček je v šovu uspelo uspešno, prepričljivo, predvsem pa tudi zabavno, odigrati vlogo, v katero se je postavila sama. Ob tem je s svojo igro spravila na obraz prenekaterega gledalca tega šova širok nasmeh, na obraz Anamarije pa vidno nelagodje. Vidite, to je pa naravni talent!

Se je zbadanje s seksom začelo že v Štanjelu ali pozneje doma pri Francu?

Anamarija je že v Štanjelu tekala za Francem in hodila za njim kot kakšna žirafa. (smeh) Sama sem se takrat kar malo umaknila, saj sem bila prepričana, da bom prva, ki bom letela ven, ker sem bila najstarejša. Ko smo prišli k Francu, je bila Anamarija že pri njem, saj je prišla že teden dni prej z avtobusom k njemu oziroma do Dvora, kamor jo je prišel iskat Franc, in nato tudi ostala ves teden tam.

Esmeralda Joži in Franc.jpg
Prizor, ko sta Esmeralda in Joži skočila na postelji v objem k Francu, je Anamarijo močno razburil.
pop tv

Rečeno je bilo, da je k njemu prišla samo na kavo, mar ni bilo tako?

Ah, kakšno kavo, lepo vas prosim! Anamarija je bila pri njem že cel teden pred našim prihodom, kar sem izvedela v vasi, saj veste, da ljudje na vasi hitro opazijo stvari. Esmeralda je prav tako to izvedela, zato je tudi sledil spor med Esmeraldo in Anamarijo.

Ste se takrat počutili »prevarano« in ste zato začeli »špikati« Anamarijo in Franca s seksom?

To je prišlo nekako spontano. In verjemite mi, da ne bi prišlo, če ne bi bila Anamarija sama tako zvedava okoli te teme in se sama pohvalila, kolikokrat na teden je ona seksala.

Joži in Franc.jpg
Joži je Franca na njunem zmenku objela in poljubila, kar je kasneje povzročilo pri Anamariji slabo voljo in jezo.
pop tv

Pri tem ste bili kar uspešni, saj ste Anamarijo večkrat vidno razburili.

Ko sem izvedela, da je bila Anamarija že teden dni pred našim prihodom pri Francu, čemur je sledil še spor med Anamarijo in Esmeraldo, sem se odločila, da jo bom začela dražiti, ker lažnivcev in hinavcev ne prenesem! Namerno sem jo dražila s seksom in s tem, da Franca ne bom izpustila. (smeh) Vse sem sama naštudirala v svoji glavi. Najbolj smešno mi je bilo, ko se je Anamarija vlekla ven pred kamerami, češ da nista seksala. Prav smešna je bila, ko je igrala neko prizadetost ob tem vprašanju, po drugi strani mi je pa v Štanjelu govorila, kolikokrat na teden je. (smeh) Zaradi mene sta ali nista, njuna stvar. (smeh)

Kakšen pogled imate v resnici na spolnost?

V oddaji sem se spustila na ta nivo in to temo resnično zgolj iz provokacije, drugače sem sama glede tega bolj »mrtva« ženska. Nikoli nisem bila mahnjena na seks.