nina krajnik matej pusnik Svet24.si

Nekdanji svetovalec moravškega župana o napadu ...

vladimir putin Svet24.si

Vojne ne bi bilo, če bi Putin bil ženska

polerert7678 Necenzurirano

Zakaj Nina Krajnik ne mara "levih privatizerjev"

janez jansa dz1 Reporter.si

Janši ne diši biti poslanec: v DZ dobil ...

nesreca Ekipa24.si

Srhljivo! Z vso hitrostjo trčil v stavbo, ...

lara-jankovič Odkrito.si

Lara Jankovič - Čutila sem duhove mrtvih

dragic Ekipa24.si

Dragić nasmejal vse! Imamo poseben plan za prihod...

Colonia kot posebni gostje na grajskem dogodku

C.U., 23.06.2022 16:00:49

Kdo se ne spomni hitov, kot so Vatra i led, Sve oko mene je grijeh, 1001 noč, Za tvoje snene oči in številnih drugih? Te uspešnice vas bodo med drugim že zelo kmalu popeljale nazaj v času, saj bo skupina Colonia nastopila na legendarnem dogodku DeeJay Time BACK IN TIME. Ta se na odre vrača že v petek, 1. julija 2022, ko bodo na prostem, na dvorišču Loškega gradu v Škofji Loki, poleg Colonie nastopili tudi Flirrti ter seveda ena in edina – Dean On The Mike in Dr. Silvano DJ.

Delite na:
Colonia kot posebni gostje na grajskem dogodku
Colonia Promocijski material

Colonia je na sceni že več kot četrt stoletja, od vsega začetka pa je močno povezana tudi s Slovenijo in predvsem projektom DeeJayTime. Od leta 1996 pa do danes se je veliko stvari seveda spremenilo – poleg glasbene scene, v kateri ustvarjajo, tudi sama sestava skupine. Od prvotne zasedbe je tako član skupine še vedno Boris Đurđević, tudi avtor glasbe in besedila, leta 2017 pa se mu je pridružila še nova pevka Ivana Lovrić. Skupaj nastopata še danes, ustvarjata novo glasbo in navdušujeta s starimi uspešnicami. 

DeeJayTime BACK IN TIME Open Air
Pohitite z nakupom vstopnic, saj so te zaradi posebne lokacije zelo omejene.
ZA NAKUP KLIKNITE >>TUKAJ<<.
DeeJayTime BACK IN TIME Open Air bo v petek, 1. julija 2022, na dvorišču Loškega gradu v Škofji Loki potekal od 20. ure dalje. Med nastopajočimi pa Dean On The Mike VS Dr. Silvano DJ feat. Colonia, FLIRRT in drugi glasbeni gostje. Čaka nas 29 let glasbenih spominov z nepozabnimi Power Mixi; Belimi Albumi in neprespanimi nočmi od Titanica, DC3 Dakote, Eldorada in Lipe do Hale Tivoli, zato zagotovo ne smete manjkati.


Zgodba s skupino Colonia in projektom DeeJay Time Back in TIME sega v leto 1998 in čas pesmi Sve oko mene je grijeh. Kako se vi spominjate tega obdobja? 
Colonia: Šlo je za prekrasno obdobje. Skupina Colonia je bila na samem začetku kariere, imeli smo nekaj pesmi in prvi album. DeeJay Time je takrat objavil svoj Beli album in nanj uvrstil tudi našo pesem Sve oko mene je grijeh. S tem se je v resnici začela naša zgodba v Sloveniji. 

Slovensko občinstvo vas je že na začetku zelo dobro sprejelo. Ste vedno radi nastopali pri nas? 
Colonia: Da, od nekdaj. DeeJay Time nam je tudi s svojim koncertom na široko odprl vrata v Sloveniji, ta pa se niso nikoli zaprla. V Sloveniji nastopamo že skoraj 25 let. DeeJayTime BACK IN TIME Open Air pa ne bo naš edini nastop. 

Izdali ste številne uspešnice: Vatra i led, Za tvoje sanjive oči, pa tudi novejše, kot je recimo Alarmantno. Katera pesem med vašim nastopom doseže največji učinek. Kdaj se začne tista prava zabava? 


Colonia: Najbolje od svega, 1001 noć, Plamen od ljubavi ... naštevamo jih lahko ves dan. V dolgi karieri smo ustvarili kar 50 hitov in še danes z njimi nastopamo po koncertih. Zelo zanimivo je, da tudi današnja mladina pozna vse te pesmi. 

Se znajo danes ljudje še vedno zabavati tako kot pred četrt stoletja? 
Ljudje so ljudje, vedno so za dobro glasbo, hrano in pijačo. Scena je vedno enaka, samo ljudje se menjajo. Zabave pa so še vedno tiste prave. 

Ko ste začeli, je bila pop/dance glasba zelo priljubljena. Danes je položaj nekoliko drugačen, vam pa je vseeno uspelo ohraniti tisti klasični ritem in zvok Colonie. Zakaj takšna odločitev? 
Boris Đurđević (Colonia): Sam obožujem ta pop/dance in moram ostati zvest samemu sebi. To se ne bo nikoli spremenilo, moraš biti vztrajen in edinstven. Zvrsti glasbe se menjajo, vrtijo se v krogu, se razvijajo, a mislim, da bo elektronska glasba v neki obliki ostala večna. Skupina Colonia pa v tem pop/danceu ostaja, vse dokler bo imela občinstvo. Ivana, ko je nastala Colonia, si bila še otrok, v njenih največjih uspehih pa najstnica. Si jih poslušala, imaš kakšen dober spomin na skupino? 
Ivana Lovrić: Res je, bila sem zelo mlada, a sem vseeno zelo rada poslušala glasbo, ki so jo takrat izdajali. Moj prvi spomin na skupino pa je, da mi je prijateljica podarila CD, od takrat naprej pa sosedje niso več spali. (smeh) Moji najljubši pesmi sta Budi mi zbogom, ki predstavlja lepo nostalgijo, in Nevjera, s katero najraje nastopam na koncertih.