Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

PODCAST ODKRITO: NLP so dejstvo - pogovor z Markom Savnikom

kl, 22.06.2021 08:35:09

Pri nas in na splošno se premalo pogovarjamo o NLP, meni raziskovalec nepojasnjenih pojavov, ki tudi zbira podatke o opažanjih NLP v Sloveniji, ki jih ni malo - a zanje ne vemo, ker ne pridejo v javnost.

Delite na:
PODCAST ODKRITO: NLP so dejstvo - pogovor z Markom Savnikom
Mark Savnik in Kamilo Lorenci odkrito.si

Čez nekaj dni bo v javnost prišlo poročilo ameriških obveščevalnih služb in obrambnega ministrstva o neznanih letečih predmetih, ki so jih opazovali in posneli pripadniki ameriške vojaške mornarice na vzhodni obali ZDA. Do zdaj je v javnost pricurljalo nekaj podrobnosti, predvsem ta, da so posnetki pristni in da ne gre za tehnologijo, ki bi bila znana ameriški vojski ali obveščevalnim agencijam.

Podcast Odkrito.si lahko poslušate na platformah Apple Podcast, Google podcasts, Spotify, Amazon music, Overcast, Deezer in mnogih drugih.

O tem in še marsičem drugem, kar se tiče neznanih letečih predmetov, smo se pogovarjali z Markom Savnikom, raziskovalcem nepojasnjenih pojavov, ki je tudi sam doživel nepojasnjeno izkušnjo, zbira pa tudi podatke o doživetjih drugih ljudi. O tem je treba govoiti, pravi. Treba je prekiniti s stigmo, ki se pojavlja v zvezi s tem.

Mark tudi zbira podatke o nenavadnih doživetjih, prireja predavanja in srečanja ljudi z izkušnjami z neznanimi pojavi ali letečimi predmeti. Lahko mu pišete na mark.savnik@gmail.com, ali obiščete njegovo spletno stran in Facebook profil.

Naš podcast lahko poslušate s klikom na spodnjo povezavo.